/ , már amennyire NEM versenymotor Zx6r, vagy hasonló társai...
). Hat bakker, ha volna olyan utcai motor, ami ugy megy, arra en is azt mondanam, hogy ok. De nincs, mert a legerosebb utcai gep dinamizmusa is csak szanalmas tonymorges a versenygep robbanekonysaga mellett. Az RC8 kvazi versenymotor, hasznalhatatlan a hetkoznapokban.
Ezt a problemat ugy lehet kikuszobolni, hogy 1400-as sor4-esre kell ulni. Kis forulaton is van olyan eros, mint egy 1000-es vagy 800-as V2-es, nagyon meg....
Csak ennek olyan hatranyai is lennenek, ami nem tul jo, pl. nehez. Lehet egyebkent, hogy egy V2-es jo megoldas lenne, de sajnos nem veszi be a gyomrom. A V4 lehet arany kozeput a VFR 750 es 800-akrol csak rebuszokban beszelnek, nyilvan nem veletlenul. Igazabol az tetszik leginkabb. (Tok jo lenne, ha letezne pl. Kawasaki ZFR 800
, sajna nincs..
)
Sőt, ha mexokod a herefonnyasztó vibrálást, akkor egyértelmű előnyei is vannak a koncepciónak...
V2-t nem akarok, mert az hullagyenge. Most felkatad a fejed nyilvan, hogy nekem semmi sem jo?! De! A sornegy blokk teljesitmenyleadasat es erejet szeretem, ragaszkodok hozza. A kenyelmes hasznalhatosag kedveert viszont kozepes vagy nagy kobcenti kell, mert a kicsik alul gyengecskek. Sportgepbol jo a 600-as, ugyis mindig nyelgazon megy vele az ember. Sot nagyon gondolkozom egy ZXR 400-as beszerzesen is, csak palyagepnek.
Komoly csalódás volt, a ZiZi pedig maradt...
Az en kilencesemnek, viszont van egy nagy hatranya: elloptak.
Nem akarok motort venni, de alakulhat ugy, hogy el fogok gondolkodni egy kozepes turagepen. Szeretnem addig is megismerni a tipusokat. Keresgeltem neten de sehol nem volt ZZR900 se ZZR750, pedig a Ninja szeriaban van - es van rokonsag a ZX es ZZR modellek kozott ugyebar. Azt remeltem, hogy csak en nem talalok ilyet, vagy esetleg nagyon ritka, vagy csak belpiacos, vagy csak amerikaban letezik... Csak ezert kerdeztem, hatha en vagyok a balek.
, ennyire ilyen voltam?
Neked olyan gép kéne ezek szerint Kawában ami NINCS, tehát jelentem nem vettek figyelembe a piaci szegmenseik feltérképezésénél.
Amúgy ez egy ZZR -es fórum, így nem igazán tudok (tudunk?) a saját lovamtól elvonatkoztatni (mert ugye mindenki a sajátját dícséri). Ezt lassan fel kéne adni, és aszerint választani motort, amire használni szeretnéd, bár ez az elvárásaidat tekintve biztos nem Kawa lesz. Értem én, hogy megvan a márka szeretet, de ha jelenleg korszerűbb, nagyobb köbcentis túragépet kéne választanom én sem találnék ilyet ebben a márkában, vagy komoly kompromisszumokkal.
Persze, vehetek VFR-t de nekem Kawasaki kell! (csak a pontos valto miatt
)
)
Amennyire eszetlenül sok erőt, és technikát préselnek a narancsosok az Off-Road szekcióba, ugyanolyan visszafogottság, és racionalitás jellemzi az utcai vasaikat. Csupa praktikum, rengeteg átgondoltság - nekem nagy meglepetés volt.
És az angol Superbike Naked tesztje is megerősítette: a japánoktól élettelibb, de az olaszoknál sokkal használhatóbb, felhasználó-barátabb vas jött létre.
És az ezres blokk 50ezer km után is jó képet vágott a Mező Jani alatt, pedig Marokkótól, Pécel-külsőig mindent bejárt ő is a vassal. Ez nekem jó referencia egy olyan vasnál, ami régen nem épp megbízhatóságáról volt híres.