Öcsilacival 10:00-kor az m3-as kijárati MC Donaldsnal találkozunk aztán megyünk. Valahova. Valamerre.
17:00-ra vissza vagyunk Citadellára. Aki akar, csatlakozzon.
Hát nekem is berakta a hétvégi saját motorozásnak
Most hívott haver, hogy összerakta de megint valami gáz van a karbival. A szinkronteszteren kiválóan ment, most meg összerakva ejti a fordulatot alapjáraton lefullad, és gázadásra is lórugásként jön az erő (egy ideig semmi azt rukk és megindul mint a rakéta). Szóval sajnos csak tesztmotorozni megyek :(
Gondoltam én, de a túrás cikkben csak ST lett belőle , na mindegy nem fontos. De tényleg!
Látom többen készülődtök a hétvégén ide - oda tesztelni, én meg hétfő óta dögrováson vagyok, mára meg teljesen kidőltem. Részemről ennek a hétvégének sajnos ennyi!
Az utóbbi hozzászólások alapján a topik alcíme lassan „, de vágyom egy Triumphra” lesz? Nekem a 2009 -es 675 van fent háttérként, a múlt hétvégén meg Sprint RS -en gurultam.
Jah, érkezem.
Úgy tervezem h 9 fél1o között érek fel.
Az eregy nem is zsibbaszt (azt max. a hringen akarnám, de ott is béna lennék vele) én konkrétan a majdani megbarmult motoromat keresem : SDuke - Z1 - Fz1 - Monster s4r - Speedtriple tartományból.
(És félek, h az utolsónak tartogatott ST borítani fog mindent: az angol SBK-soknál legalább is borított, és az én elvárásaimat fogalmazták meg pont az indoklásban... )
Dog! Holnap jössz ide fel tesztnapolni akkor. Én reggel elzúzok mociért, azt kawa-szalon Z1000, és ER-6n aztán Yamahánál FZ-1, MT-03 és R6 (ha lesz). Sajna R1 tuti nem kerül a seggünk alá.
THUNDER! Én benne vagyok a motorozásban és Alsópetényt is bevállalnám, csak nem érem el az étterem honlapját, igy hát a telefonszámukat sem tudom.
Mondj egy időpontot hogy holnap hol és mikor én ott leszek, lehet hogy jön a TDM.-es haverom.
Tavaly cseréltettem az Achilles-sarok olaját. Nem erősítettem a rugón, csak olaj. Túl sokat így nem változott, továbbra is össze tudd ülni egy kemény fékezésénél+kátyú.
Kíváncsian várom Jaku véleményét, mert az olajcsere önmagában nem fogja megoldani a lágy elsővilla problémáját.
Én csak reggel megyek el gépért tehát 10:00 re tuti nem érek oda sehova és szeretnék a Yamahásoknál azért tesztelni. Délután egy laza gurulásban benne vagyok de délelött nem sorry.
jóvan Thundi most olvastam
látom ám, nem rossz kínálat, de nnyira nem lesz xar a tesztnap (jól akarok motorozni drága milliós gépeken ).
nekem meg 4re itthon köll lennem, mer aztán időre megyek
17:00-ra vissza vagyunk Citadellára. Aki akar, csatlakozzon.
Most hívott haver, hogy összerakta de megint valami gáz van a karbival. A szinkronteszteren kiválóan ment, most meg összerakva ejti a fordulatot alapjáraton lefullad, és gázadásra is lórugásként jön az erő (egy ideig semmi azt rukk és megindul mint a rakéta). Szóval sajnos csak tesztmotorozni megyek :(
Látom többen készülődtök a hétvégén ide - oda tesztelni, én meg hétfő óta dögrováson vagyok, mára meg teljesen kidőltem.
holnap én csak kb dél felé leszek mobil, mert reggel olajcsere... majd csörgök merre vagytok!
Ha szép motor, akkor nekem ZZR, Benelli TNT, Z900/Z1R
De amennyire a motorozás és az öröm eszenciáját adta az angol gyerekeknek, pont a Sduke hiányosságainak célzott elpusztításával - na az gyerebe...
Úgy tervezem h 9 fél1o között érek fel.
Az eregy nem is zsibbaszt (azt max. a hringen akarnám, de ott is béna lennék vele) én konkrétan a majdani megbarmult motoromat keresem : SDuke - Z1 - Fz1 - Monster s4r - Speedtriple tartományból.
(És félek, h az utolsónak tartogatott ST borítani fog mindent: az angol SBK-soknál legalább is borított, és az én elvárásaimat fogalmazták meg pont az indoklásban...
Mondj egy időpontot hogy holnap hol és mikor én ott leszek, lehet hogy jön a TDM.-es haverom.
Kíváncsian várom Jaku véleményét, mert az olajcsere önmagában nem fogja megoldani a lágy elsővilla problémáját.
látom ám, nem rossz kínálat, de nnyira nem lesz xar a tesztnap (jól akarok motorozni drága milliós gépeken
nekem meg 4re itthon köll lennem, mer aztán időre megyek