Postai utánvéttel nekem küldtek, elötte megbeszéltem velük hogy is nézzen ki.
De a bowdwn ház kell hozzá
.
CNC esztergályos ismerőse kinek van?
). Irigyelek már egy kicsit milyen rutinosan kapkodod szét a motorod, jó nekem sem helyem sem szerszámom (türelmem, tudásom, kedvem, bátorságom sem időm
). A bovdent jó, hogy említed, meg kellene nézni, főleg az Adria túra előtt.
, és kicserélte a szelepfedél tömítést, mert engedett egy kis olajat, aztán utána karbiszinkron. Hajnali egyre értem haza, tök jó volt este motorozni. Másnap mentem Fehérvárra, a fékcsövekért, a motor hátulján egy hátsó gumival, ami akkora helyett foglalt, hogy féltettem a golyóimat
. Várpalota határában mentem, mendegéltem, egyszer csak elkezdett lassulni a motor, mintha a gyújtást levettem volna. Gyorsan megnéztem a leállítógombot, az oké, kulcs elfordít, majd vissza ám még mindig lassulunk... Kuplung be, elkezdtem visszarugdalni a sebességeket. Fura mód amikor behúztam a kuplungot, felpörgött a motor gázhúzásra
. Sikerült begurulnom a buszmegállóba fel a járdára, letámasztom, nézem mi a f@sz van?
. Ekkor lehámoztam a hátsó ülésről a gumit, mert hát az ülés alatt volt csavarhúzó. Majd szétkúrt az ideg. Visszacsavartam, indít, egyesbe be, leáll. Ezt eljátszottam párszor. Na hát kiderült, hogy ez a kis szar leérhetett az aszfaltra miközben lesett, és benyomódott úgy, hogy beszorult, ezért kitámasztva érzékelte a motort. Áttoltam a szerelőhöz, aki marha rendes volt, egyből nekiállt orvosolni a problémát
. Én addig lihegtem, mert mocsok melegben toltam a motort párszáz métert
. Elláttuk a mocsok baját, lelett vágva, és rövidre zárva
. Ezután fojtattam utamat Fehérvárra az Ivanicshoz, ott épp az ER6 díjátadója volt. Na, én azt a gyereket csak képen láttam mosolyogni, aki megnyerte a mocit, a motoros kabátok között úgy válogatott, mint durcás kisgyerek amikor kénytelen az anyjával elmenni vásárolni, szóval abszolút semmi örömet nem láttam rajta.
, itthon meg még kis gumifüst az új fék felavatására.
Most látom hogy ez 1.1-esé (remélem ezek a méretei/felfogatási pontjai) a 6kilósnak is...
Megmérem az enyémet - és kereslek !
(ps: addig az árán gondolkodj kicsit - a kiemelő + a kormány újban is 12 + FA, az alsó adapter-pontot pedig 3ezer körül csinálják darabját. Szóval az új is pont ennyire jönne ki kb.)