, mivel nalam is a penz a legnagyobb akadaly. Az is lehet, hogy csak alom marad minden! El kellene adnom a 2 regi motort, akkor talan.. Megegyszer ezer hala!
Ha nem kap áramot, akkor a vezetékeket kellene végignézni, kimérni hol lehet elszakadva, vagy megtörve, nyilván ezért van h néha indít egyből, máskor meg sokadszorra. Ha itt minden rendben, akkor üzemanyag-ellátás: benzincsaptól a porlasztóig, nincs e dugulás valahol, meg karbitisztitás. Ha beindul akkor milyen? Egészséges a hangja, ereje? Veszi rendesen a lapot? Esetleg próbáljátok meg kikötni az AC-t, mintha Gézának is így lenne megoldva (minek az bele
)
Nekem szerencsére-lekopp- csak kopó cuccok kellettek 10000 km alatt,pedig 18 éves.Mint pl,olaj,szűrő,hűtővíz,fékfolyadék,bovdenek,gumik,
Szóval a motorozás kibas.... költséges.Minél nagyobb motort veszel,annál nagyobb a költség is.De,ha ráülsz elfelejtesz minden gondot és bánatot
.Mar egy per napja nezem a netet, de nem sok tapasztalatot olvastam rola. Ha esetleg ti tudnatok segiteni, egy par kerdesre valaszolni , nagyon megkoszonnem!
vagy ami útba esik
( Bár én a 250-es szimótól nem hiszem hogy meg tudnék válni: valamikor a '90-esek elején mentem egyel, örök élmény volt