nagy ötlet
nem tudom, milyen iskolába jár, de ha sokat kell térdelni, akkor kényelmesebb ha marad a szár
egy picike térdvédő köllene, én se veszem fel mindig, de múltkor jól jött a meszes incidensemnél
Kicsit lehet mindketten hibásak vagyunk, én azért mert nem védtem ki a hibáját h nem adta meg az elsőbbséget.
- lepattantam, kicsit odébb dobot, aztán gurultam tovább. Az ütközéstől lerúgtam a lábtartót, ami már hegesztve volt, csak szarul, most rendes hegesztő csinálta. Károk nem nagyok, csak a térdem fáj még, ott is inkább a zúzódás. Kocsin van egy horpadás, meg fényezni kell. Képen nem néz ki annyira durvának, de jelentem a nagy horzsolt felszín miatt a lábam hajlítása fájmalmas
Számomra onnan pont Ti voltatok ismertek, szal rohadtul nem bánom, bepörög kicsit a topik.
Sima ügy egyszerű mint a villanyszámla
Egyébként ha köll' viheted a váltókart is, mert lassan úgy néz ki a lakás mint Lali kertje a vassal
Andi sikeresen lebetegedett, így lőttem a Mátrázásnak
szóval itthon leszek hómap, csörögjön bátran !
hétfőn megnézzk azt a zéezer megoldást, aztán beszélünk. ( hátha az ezredesből pár ló is átjön az alkatrésszel
)
Sosem volt még ilyen sérülésem, így kicsit kellemetlen volt egész éjjel szenvedni a zúzódásoktól, és botot használni a járáshoz, most már elértem azt, hogy ki tudok menni a wc-re, meg barátnőzni.
Na de ez nem volt elég ahhoz, hogy elijesszen a motorozástól, nála az égnek, nem volt komolyabb baj, csak a motorosszezon itt lezárult számomra.