Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól jelent meg :)

Én (ez a személyes véleményem) szerintem ezt: http://www.arukereso.hu/videok... venném.. :)
Szia!

Igazad lehet abban, hogy a memóriamodulok adták fel a szolgálatot. Összeválogattam pár kártyát és ezekből kellene kiválasztani a megfelelőt:
http://www.arukereso.hu/videok...

Remélem jól jelenik meg a lista, a link alapján, ha van türelmed hozzá megköszönném a lista szűkítését.
Adj Isten!

Egészség az van hála az égieknek, remélem a kártyát is sikerül mielőbb beszereznem, köszönhetően a segítőkész emberek által adott hasznos tanácsoknak.
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a segítőkész válaszokat, így már azt hiszem jobb döntést tudok hozni a kártyával kapcsolatosan.
Még annyit hozzátennék, nagyon erősebb kártyát nincs is értelme venned, mert nem hajtja ki a processzorod.
KrenAtesz is jól írta a 730GT nézhetsz Gigabyte vagy Gainward márkában az első nagyon alacsony fogyasztású a második gyárilag mindig kicsit túlhúzva de mindkettő nagyon jó hűtésű gyárilag.
Neked meg jó egészséget , ha már a géped meghalta magát!
Ahogy a képet elnézem, a memória halhatott meg a VGA-don (akkor szokott így szemetelni) :(

nVidia vonalon talán a GT730-at érdemes venni (20k körül), ATI (AMD) oldalon meg R7 240 van ilyen árban.

Ami érdekes, hogy ne dőlj be annak, hogy tonnányi RAM van a VGA-n, ha egyszerűen 64 bites. 128 alá nem adnám, mondjuk a felsorolt két kártyánál nem is érdekes.
A 2GB rammal rosszul nem jársz, kérdés, kihasználja-e a VGA (szerintem nem), de ha rajta van, enni nem kér.. :)
PCI-E verzió lényegtelen, kompatibilisek egymással.
A hűtés lehet passzív vagy aktív, előbbinél arra kell figyelni, hogy a gépház szellőzzön rendesen, mert megint megfőhetnek a dolgok.. :)

Ha kérdés van, írd nyugodtan :)
Szia!
Attól is függ mire használod a gépet játékra is vagy csak max netezni és filmezni. Elég az 1GB memória a kártyán 128bit-el. a 2GB memória a kártyákon budget kategóriában csak parasztvakítás GDDR5 jóval gyorsabb azt válaszd de több áramot is igényel. DX11 belépőszintű kártyák már nem is drágák és kis fogyasztásúak bár nem látom mekkora tápod van a gépben. Az Nvidia gyártóját használom minden gépben, bár volt már Ati kártyánk is. 20-25 ezer között kapsz már alsó közép kategóriás DX11 kártyát. Ha nem így lenne majd jól megcáfolnak. Cáf cáf.
Opsz, a kép meg lemaradt.
Jó reggelt, sziasztok!

A hét folyamán azt hiszem jobblétre szenderült a videókártya ( ATI Radeon HD2400 XT ) a számítógépben. Használat közben elsötétedett a monitor és azt írta ki, hogy nem található megjelenítő. Egy újraindítást követően rövid ideig működött majd a mellékelt fotón látható hibával leállt újra. A kártya passzív hűtésű volt, de kikapcsolás után megtapintva elviselhetetlenül fel volt forrósodva az alu hűtőpanelje, épp csak egy pillanatra lehetett megérinteni. jelenleg az alaplapival üzemel, de elég döcögős lett így. Érdekelne, hogy esetleg milyen kártyát tegyek be helyette, kb. 20 000 Ft az értékhatár amit rászánok. Kisebb mértékben játékra is szoktam használni a gépet, persze nem a legújabbakat futtatom. Azért kellene a segítség, mert annyi kártya van, hogy nem igazodok el rajtuk. A gépben most Intel Dual CPU E2180 2.00 Ghz processzor, 2 Gb RAM van 32 bites rendszerrel, PCI-E 16 videókártya foglalat.Főleg a most felsoroltak között nem tudok igazán döntésre jutni: 2 Gb memória vagy elég 1 Mb is, 218 bit vagy 64 bit, PCI-E verzió 2.0-3.0, GDDR5 - GDDR3, hűtése aktív vagy passzív ill. AMD vagy NVIDIa chippel szereltet válasszak? Az érdemleges válaszokat megköszönöm, ha nem esik nehezetekre esetleg némi magyrázatot is írjatok, ha tanácsot adtok.
Édesapám,63 éves,és Ő tartja a körrekordot a Nürburgringen(Tourist Trophy)! Egyszer régen,nyomtam egy legyőzhetetlen időt(Ducatival), aztán jött az öreg,és csak pislogtam
ps2ő van még de már azzal sem tolja, csak a pc-n.
én a tomb raider 3 óta nemigen játszottam semmivel sem
max néha a gyerekkel egy kis need for speed az xboxon amikor még kicsi volt
Alá akartam csapni a kormányt az egyik hajtűben, de ez a sz*r csak 90 fokot fordult jobbra/balra.... Én voltam az erősebb.
Akkor jól tolerálod ha veszítesz.
Vagy 15 évvel ezelőtt a legelső Colin McRae Rallye-val széttörtem egy két napos kormány-pedálkészletet, azóta nem nyúltam autós játékhoz.
Nekem a Colin & Dirt sorozat jön be, fent is van pár de aztán csak nagy nagy ritkán...
Csak ezzel a két "klasszikussal", meg a hajdani - 20 éves - első, magyarított Unreal Tournamenttel szoktam játszadozni, de nagyon ritkán. 52 éves vén fütyi vagyok, na...
Szoktál játszani háborús játékkal? Fiam is tolja csakis eredetivel, nem kell "macskazsák".
Két kedvenc - és legális - játékomat (Crysis Warhead és Crysis 2) Win7 kompatibilitási módban kellett feltelepítenem, mert amúgy nem működtek. Ezen kívül semmi problémám a 10-essel megjelenése óta, sem az két asztali gépen, sem a tableten.
Én sem csak kérdeztem. Azé köszi.
Nem torrentezek, mert az illegális.
utorrent jól fut winfos10 alatt?
Csak annyi hogy egy kicsit sunyi lett a 10es
Bár a nagy Google-t nehéz űberelni az adatok gyűjtésében