A pink motoron kívül hol lehetne még beszerezni cuccokat 450exc hez? 2db szivószelep, vez lánc és komplett tömítés garnitúra kéne. A ktm ben kérdeztem lefordultam a székről mikor mondták.
van egy 52 es lánckerekem eladó 1 kilométert ment míg hazajött a boltból és cseréltem 530 six days azzal jön ki. .......supersprox....narancsszinű...kompozit...linkilyen csak narancs
Sziasztok!
Jelenleg 16-42es áttételhez 110 csapos lánc van fent(már eléggé meg van nyúlva, szóval a kerék is eléggé hátra van húzva). Most veszek újat, 16-44es áttétel lesz, kell e hosszabb lánc, vagy ez a hosszúság is jó kell legyen?
Előre is köszi!
ciao 125ös lc 2-m 50esre van papirozva és nincsenek meg a pairjai viszont eddig nem nagyon használtam utcán de most ugy é ki hogy szükségem lenne rá a hétköznapokban is. Mennire figyelik a rendörök a pairozást meg mennyire ellenörzik a motorokat ha valakinek van ilyesféle tapasztalata vagy bármilyen informásioja akkor azt leirhatná elöre is kössz mindenkinek
nincs vkinek eladó cross kesztyűje?
Nemtudjátok hogy 450-es exc hez mennyibe kerűl a vézérműlánc?
Jelenleg 16-42es áttételhez 110 csapos lánc van fent(már eléggé meg van nyúlva, szóval a kerék is eléggé hátra van húzva). Most veszek újat, 16-44es áttétel lesz, kell e hosszabb lánc, vagy ez a hosszúság is jó kell legyen?
Előre is köszi!
ezeket ajánlja a gyár
cirka 2000Ft-ba kerülnek
Mi van akkor ha fékolajat öntök a kuplunghoz
annyira brutálisan szép ez a motor,hogy elképesztő!