Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az 510est felejtsd el sztem..inkább sm 610,de az lc4 is jó,csak az előző gazdik gondosságán múlik minden..
Sziasztok segítség kellene 3 motor között filózok KTM 640lc4, husqi 510, husqi 610 a munkahelyem 30 km odavissza ezt figyelembe kell venni + kisebb túra és város orbaszájba a ktm-ről mi a tapasztalat szervizelés és a fogyasztása érdekelne megbízhatóság
Eladó
KTM EXC 450 2004 papiros forgalmis friss müszakival leszervizelve
Husaberg TE 125 2012 16 üóra gyári+Akra dobbal
valamint komplett Brembo fékek,WP gátlók,keréktengelyek,4tvázvédö müanyagok bövebb info tel
Rendben most van is egy kis időm úgyhogy szerintem neki látok aztán kiderül, köszi a segítséget.
Ki kell venni a veztengelyt és ellenőrizni az autodekót ill. ezt a rugót. A veztengelyen van egy alakos tárcsa ami el tud mozdulni, ez alatt van a rugó.
Nem jó ha így használod a motort, mert elvileg valamennyire kitámasztja a kipufogószelepet. Ha ez a baja!
Úgy ahogy mondod inkább csattogó hangja van végül is ugyan arról beszélünk, én fejemben is valami rugó gond merült fel de nem mertem rá fogadni, ha így hagyom lesz neki baja?

Most nálam az sem tiszta hogy pontosan hol ez a rugó!?
irtam mélt
Hali!
Elvinném mindkét betét szettet ha még aktuális. Emailom adatlapon!
Hali!
Az autodekó csak alacsony fordulaton (kb 1000f/p körül ill. alatta) léphet működésbe. Ha magas fodulaton is csattog, akkor valószínűleg a dekó alakos tárcsa alatti rugóval van gond. Kiesett, eltört, kimozdult, stb.
Egyébként egyértelmű csattogás hangja van, nem kattog. Amikor önindítózol vagy a berúgóval forgatod a motort, minden holtponton csattan egy egészségeset. Ez az automata dekompresszor hangja és normál. Ha ezt a hangot hallod, akkor autodekó gond. Ha más fajta a hang, akkor máshol van a bibi. Mondjuk himbagörgőnél...
okés
Na majd hívlak hogy mi a szitu péntekre!
7e pénz volt az universalban, a 3 baráti ár érte
a kurva képet meg nem tette be
eddig még nekem is jó
kék papíros gold fren (kemény) a hátsó az első meg vmi delta braking
Ja és a péntek még mindig jó nekem motorozni egy pár órácskát!
Szasztok!
Hapsikám az a fékbetét milyen márkáju?Mert még a gyári szalad a hátsókerékben.10E km és még gyári a hátsóbetét Nem kell az 525-el fékezni megoldja a motorfék.Vagy csak olyan lassan megyek vele hogy azért nem használom
bár nem hirdetési oldal de azért belököm hátha...

05-ös 525 exc ről megmaradt alkatrészek eladók:
- hűtőventilátor kábellel , gombával kompletten 15e ft
-első hátsó új fékbetét 3eft/garn.
-lengővillára gyári láncvezető:5e
-alsó lácnvezető gyári : 4e
-első sárvédő fölé a fékcső vezető gyári:3e
-gyári új sm első sárvédő:4e
-teleszkóp légtelenítő 3e
-4db index tartóval kábellel, kapcsolóval relével 8e.
-gyári teleszkóp szimering+porvédő (WP48) 12e/4db

és van 1 kék-fehét polisport alu betétes kézvédő is nagyon szép állapotban de csak a 26-os kormányhoz való rögzítői vannak meg. 10 e ft.

képet mindenről emilben küldök.
elérhetőség:
kishapsi@vipmail.hu
vass martinnak hívnak és 1 narancssárga avatar van kinn! jelőlj meg és megdumcsizzuk :D
ott vagyok csak lyukasoran
Neked ilyenkor nem az iskolában lenne a helyed?!
az sajnos nincs, esetleg facebookon talalsz meg es ott egyszerubb
pontosan!
a fék nissin... ennyi
Hello!
Én megyek megint, ami szerdán lesz. A nap amikor megyek az nem más lesz mint szerda... :-)
Majd csörgök! Találjátok addig ki mit kell hoznom! Üdv,