Mivel a biztosító még a mai napig nem volt hajlandó közölni hogy szerintük mégis mennyit érhet a maradék, így nincs értelme eladnom...jelentkező volna rá több is...
LC4-es blokk van a Duke-ban is akár csak a 625sm 640 vagy 660smc ben bár az kicsit más kategória... ha keresgélsz galériákban itt ott sok írást találsz róluk.
Szia!
Vettem egy duke-t, hobbi célból. Supermoto kerekek voltak alatta. Le akartam cserélni enduró kerekekre, de előtte mentem vele, azóta sem cseréltem le, annyira élvezem betonon. Ki is gondoltam, hogy rövidesen szerzek egy rendszámosat is, hogy legálisan is mehessek.
Nekem nagyon bejön, bár az igazság az, hogy másik supermotóval nem mentem. De a Duke nagyon bejön.
amugymeg mit veszthetsz, majd szerzel utána közben meg tudod használni..
amugymeg Költs Többet Motorra..
Vettem egy duke-t, hobbi célból. Supermoto kerekek voltak alatta. Le akartam cserélni enduró kerekekre, de előtte mentem vele, azóta sem cseréltem le, annyira élvezem betonon. Ki is gondoltam, hogy rövidesen szerzek egy rendszámosat is, hogy legálisan is mehessek.
Nekem nagyon bejön, bár az igazság az, hogy másik supermotóval nem mentem. De a Duke nagyon bejön.
Hegesztést vállalok.
Alumínium,magnézium,vasöntvény,stb...
Ha valakit érdekel mailem az adatlapomon.
esztergán be kell szurni a repedésnél aztán profi AVI-s ember körbe varja,, utána örökös mint a Largo Vinch..