Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel a biztosító még a mai napig nem volt hajlandó közölni hogy szerintük mégis mennyit érhet a maradék, így nincs értelme eladnom...jelentkező volna rá több is...
Blokk közepem van, abszolut hibátlan menetek, csapágyházak épek. 60 ezer!
Neked abban talon agyak voltak nem? Azokat te vetted bele?
Nagyon nem akarom hegesztgetni. Inkább keresek valahol,ha már te ilyen irigy vagy és baszol adni!
Pöcsöm tudja! Szerintem ultrafos anyagból van!
Lett volna,de nem akartam vele elmenni.100000% hogy most basztam volna össze a ráfot,vagy kiszakadt volna belőle 5 küllő!
Lelányoztál? ismeretlenül?
hát ez igen jó
Van vagy 2-3 darab ilyen nálam, amit meghegesztettek már. A következő lépcsőként kiszakadnak a küllők az agyból ezután...
Még mindig megvan? Azt hittem már rég elvitte vki.
Szevasz! Ez mitől alakul ki különben?
Az akkor innentől kezdve már biztos hogy a romot kerekek nélkül fogom eladni
superlotyo.. kislányoknak valo..
már párat láttam ami meg lett mokolva, utána birta... a lényeg hogy jo avis csinálja és be kell szurni elötte..

amugymeg mit veszthetsz, majd szerzel utána közben meg tudod használni..

amugymeg Költs Többet Motorra..
Lett csere kereked? Vagy nem mész?
Igen,körbe elrepedt. De nem hiszem hogy akarom hegesztgetni,inkább nézek egy másikat.
Kb 6dl száranként
LC4-es blokk van a Duke-ban is akár csak a 625sm 640 vagy 660smc ben bár az kicsit más kategória... ha keresgélsz galériákban itt ott sok írást találsz róluk.
Szia!
Vettem egy duke-t, hobbi célból. Supermoto kerekek voltak alatta. Le akartam cserélni enduró kerekekre, de előtte mentem vele, azóta sem cseréltem le, annyira élvezem betonon. Ki is gondoltam, hogy rövidesen szerzek egy rendszámosat is, hogy legálisan is mehessek.
Nekem nagyon bejön, bár az igazság az, hogy másik supermotóval nem mentem. De a Duke nagyon bejön.
Hali!
Hegesztést vállalok.
Alumínium,magnézium,vasöntvény,stb...
Ha valakit érdekel mailem az adatlapomon.
jahh Jimmi, nincs mit 6 ezer... csak neked,..
gondolom neked is körbe repedt.. tipik KTM betegség...

esztergán be kell szurni a repedésnél aztán profi AVI-s ember körbe varja,, utána örökös mint a Largo Vinch..
Feketébe tudok adni ha érdekel :)
Valakinek esetleg sm sárvédője fehér színbe? '05 exc-re kéne...