Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dorikex@gmail.com -ra írhatsz
Bocsánat! Kell. Van mail címed, elküldeném a privát cimem meg ilyesmi és megbeszélnénk az átvételt.
Hello
Ktm sx 125 2005 keresek főtengelyt, dugót új érdekel csak.
Hát akkor marad a gyári! Köszi mindenkinek!
Ott kezdődik, hogy a KTM levédette az SKF-nél is a főtengely csapágy méreteit, tehát olyat ami kéne bele, nem kapsz máshol, csak méret azonos, de egyéb paramétereiben eltérőt...
sziasztok én az 520omba SKF C3-as főtengely csapágyat vettem arról vélemény van mert nem raktam még be
Azért írtam, hogy én mit tapasztaltam. A KTM-nél az NTN és az SKF a beszállító, régebben volt ott is probléma, de változtatott a gyár. Van amiből használok más gyártó termékét, de a sajátomba, csak gyárit teszek...
Akkor a prox is felejtős? Pedig gyárt hozzá főtengelyt, dugót is.
Bocs a sok kérdésért, de nem utólag szeretnék okos lenni.
A Prox nem gyárt csapágyat, csak csomagol-felcimkéz, vagy Koyo vagy NTN van a dobozban (de ezt olvashatod is a belinkelt oldalon). Nekem még nem volt gond a minőséggel de már én is hallottam problémákat.. A gyári az gyári, azzal tuti nem lesz gondod.
köszi az infót.
Egyszer próbálkoztam nem gyári főtengely csapággyal. 18.5000,- volt 1 pár csapágy, meg a szimmering az ebay-ről, az usából. Örültem, hogy feltaláltam a spanyol viaszt. Beraktam, és úgy szorul a csapágy, hogy pajszerral tudtam csak mozgatni a főtengelyt oldal irányban, pedig minden méret stimmelt, és japán csapágy volt. Buktam a 18.500,-at és vettem 36.000,-ért gyárit. A csapágyak viszont itt vannak az asztalon azóta is, és így mindig eszembe jut a tanulság...
eladó: ujszerü, márciusban vásárolt HYDE racing gyártmányú alien predator rezó és blokkvédő . ktm 250/300 ra való. rámegy 2012 ig . ára akciósan 25000.- ft 06305217211
Bocs, rossz a link.
Erre gondoltam:
http://www.gerecsemotor.com/mo...
Esetleg a prox is jó minőségű?

http://citybike.hu/spd/23NJ206...
17.690,- per darab
Köszi! Gyárit mennyiért tudsz?
Nem...
Szerinted gyári főtengelycsapágy helyett érdemes skf 2 soros hengergörgős poliamid házas csapágyat rakni 520-ba? Fele áron van.
Szia!
Válaszoltam már korábban, de biztos átfutottál felette
5000Ft mivel zsír új (ki sincs bontva a csomagjából)
Bp-Gyöngyös-Eger-Miskolc felé még akár személyesen is elviszem!
Szia!

Még mindig érdeklődöm! Mennyi?
Köszönöm.
mert igy jobban fogy...és ugye az alkatrész bevétel fontos dolog...
én azért megkérdezném azt az agyat is ami a képen van. ez az az alkatrész ami, kb minden ktm es polcán hever egy vagy két darab.. (repedt ) nem hiszem ,hogy csak úgy tartogat valaki egy bontott agyat ami nem repedt. de lehetnek csodák. nekem spec van vagy 3 db. amiből egyet már körbevarattam és használok is . egy van még alig repedt . egyet ép tegnap bontottam ki egy 2012 es 150 sx ből ami kb pár órát ment (laza láncal) . azt nem értem a ktm nél egy egy cirka 10 éves probléma. hogy a picsába nem tudták még megoldani?
na nekem meg az abban futó acélhüvelyre lenne szükségem ... 2t 250 es hez. akkor gondolom nincs senkinek ilyen vacka? mert akkor marad az újabb tetűlassú várakozás.

ha tud valaki olyan kereskedőt ahol nem szenvednek alzheimer kórban a pultosok dobjon már ide egy elérhetőséget. köszi.
Heló én kerestem agyat az enyém eltört ! Menyi lenne az ára ?