Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Hétvégén Kakucson leszünk SUMO partyn, gyertek ti is minél többen

Legyen minél több narancs
Nem, még nem repülök... Vagy csak nem emlékszem rá?
Amúgy meg imádok nevetni, szóval ezért van ennyi nevetős szmájli...
te egész nap be vagy szívva? vagy miért van midnen mondatod végén 49 röhögős fej?
Garancia nincs rá. El kell jönni és meg kell nézni. Amúgy tuti, hogy ennyi van benne és 4 évet állt. A 4 év állásból másfél évet kereskedésben töltött. Na, valaki vegye meg, mert mire megint elviszik az enyémet, addigra már megint nem lesz egy jó Giz Gaz sem.
Hát igen az lenne a tuti ha új korától hajtaná az ember,de sajnálok annyi pénzt adni érte! Jó lenne ha egy Ktm-et is sikerülne úgy vennem,mint az Rmz-t,hogy használt volt,de teljesen új blokkal! Csak az a baj ez nagyon nehéz dolog :(((
Csak akkor biztos ha nálad lett volna a motor ezt tanuld meg.Volt már a világon példa arra hogy ismerős verte át az embert.De persze lehet ez igaz is én nem tagadom.Csak annyit mondok hogy az a tutibiztos ha te alattad szaladt bele az üzemóra!Engem hány haver akart lebeszélni anno a KTM-ről.Ettől még a haverjaim és nem vertek át csak tudatlanok
Egy ideje nézegetem a Ktm-eket és most láttam meg a hirdetésedet és persze tudom,h hülye kérdést teszek fel,de mi a garancia arra a 104 üzemórára?
csak eladod? :(
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Heló!
Ha valakit esetleg érdekel, valószínűleg henger dugó cserés, gyári dugóm van hozzá. Kerek 4 kilóba vihető.
Van valakinek exc fékbetétje olcsóba és mennyiért? és egy e-mail címet is kérek szépen. thx for all
Jelenleg nincsenek, de ha komolyan érdekel, akkor holnap lövök pár fotót róla.
Ez valós üzemóra illetve km óra állás. Akitől kaptuk az infót az apám egyik barátja, és ő elég jól ismerte a csávót, motorozott vele nem is keveset. Szóval ez nem csalás nem ámítás, hanem ritka kincs!
Biztos nem mondja el az előző tulaj hogy széthúzta a jeladót Vagy elhisszük vagy nem de lehet akár átverés is
Heló!
Nem használták vagy csak kilett iktatva a kilométer óra?
Közelebbi képek nincsenek az 525-ről?
Köszi vásárolni nem szeretnék!Csak ajánlotak az enyémért egyet.
Ha retro motor kell akkor van egy 1988-as Husqvarna CR 430-as kétütemű krossz motorom... Occó occó
Hát, a KTM előtt volt egy Husqvarna CR 430 asom (még most is megvan), és elegem volt abból, hogy állandóan szerelni kell. Hozzá kell tenni, hogy egy vasárnapi motorozás után legalább egy egy napos szerelés következett, viszont ment mint a veszedelem, 430 ccm 2T és krossz motor. Na elkezdtem keresgélni a motorokat, de nem nagyon volt jó. Akkor Gas Gas volt a célom, de 2T ből egy se volt, ami nekem kellett volna. Aztán megnéztem pár EXC-t, de mindegyikkel volt valami, aztán szóltak, hogy van egy csávó akinek van egy 525 öse amit nem használ. Így vettem meg, és azért, mert hibátlan állapotú. Amikor megvettem rá egy két napra telepakolták a netet jobbnál jobb giz gazokkal..
Kb annyiba mint maga a motorod!Mert ugyebár nem csak a henger cserés akkor hanem sokminden más is
köszi asegitséget!Igazából nekem egy hondaxl600r van csak cserélni akarnak és hát arra motora is rá kell idöt forditani és gondoltam meg érdeklödöm,h alkatrészileg hogy áll.
Teljesen meg vagy értve.Csak akkor minek vetted ezt meg azt nem értem.Mert mostanába csak bukni lehet a motor csereberéken Bátyám 300EXC-ét is imádtam.Sokszor cseréltünk motort mikor még jött velünk.De azért már vártam mikor cseréljük vissza a motort.Persze biztos azért is mert az 525-höz vagyok szokva
Ilyen idős motorokhoz elég nehéz alkatrészeket találni. Én a Husqvarna CR 430 asomhoz keresek bal oldali blokkfelet, de sehol semmi.
Sziasztok!Érdeklödnék,h gs350-hez menyibe kerülhet henger szett?Válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon 2T hez vagyok szokva, meg nekem nagyon "öregapós". Tudod, hogy mit mikor fog csinálni és annyi nyomaték van benne, mint a tenger. Meg néha még belekapok a kuplungba, mint a 2T-nél. Ez nagyon megmaradt bennem. Amúgy igen, 19 évesen még nem nőttem fel a motorhoz, teljesen jogos! Nekem kell az a vadság, ami a Giz Gazban megvan...
Néhányan aztmondják hogy nem.De ha végignézek magamon felnőttnek tűnök Sőt mondták hogy az felnőtt aki olyan jól készíti a pálinkát mint amilyen jól bírja inni
és te felnőttél? :)