Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már azért is kavintont kell szednem,hogy a kavintont ne felejtsem el bevenni!

Áááá én nem ütöm vágom.Mindenhol a szabályokat betartva,a legnagyobb körültekintés és óvatosság mellett üzemeltetem a terepmotorkerékpáromat!
Klub fórumról nincs infóm sajnos
Nem baj, még a legjobbak is hibáznak

Egyébként a KTM Klubos fórummal mi van?Él még az?
Evvan,lehet lassan gyósszert kell szedni Jónak is kell legyen Üssed vágjad
Öregszel! Vannak ám erre már egész jó gyógyszerek!

Vasárnap leteszteltem a hátulját,fasza lett! Nem akarlak agyon dicsérni,nehogy elbízd magad!
Bammeg...Bocsánat Összekeverem már a neveket Mégegyszer bocs
Jákóhalma?Nem nagyon
Mi még annál is rosszabbak! Csak kirándulunk,közbe gyönyörködünk a tájban,beszélgetünk,hallgatjuk a madarak csicsergését,ámulva nézünk a természet sokszínű csodáira. Ééééés ami nagyon fontos,soha ismétlem soha nem megyünk le a kigyúrt utakról!
Nem ismeeereeed?Háde azé ajánlgatod itt-ott,ami jó,mert együtt nőttünk fel,de bammeg,ha van egy jó szerelőd akkor minek itt kérdezősködsz?Jákóhalma,beugrik?
Nem haragszok, tudom hogy beirtam egy párszor beismerem, de éppen azért irom be hátha nézi valami új ember a fórumot, aki tudna ebben segiteni.
Az eladó cuccokat is felteszik nem 1x éppen azért, hogy aki esetleg lemaradt róla az következőleg hátha nem fog.
De ahogy mondod ezek nem 350-es jawák és éppen ezért akarom biztosra tudni minden részét.Mert szerintem rohadtul nem tesz jót neki a szélsőségesen nagy utó vagy előgyújtás.Vagy szerinted nem árt neki?
Ha irnának szervizből akkor nem tettem volna fel ismét a kérdést
Én meg ide Suzuki meg Kawasaki szervizbe nem fogom vinni, mert mondanak olyanakat a cimborák hogy eszem megáll, inkább innen kérdezem és bizok a tapasztalt emberekben
Na ebből mi lesz
Meg ne haragudj rám de meddig lovagolsz még ezen a szaron? Hányszor fogod még ezt meg kérdezni? Nem azért mondom mert tőlem aztán irkálhatod a fórumokba de nem gyanús, hogy eddig se válaszoltak akkor ezután se fognak. Ráadásul nem is értem mit akarsz ezzel talán nem jó a motor vagy mi van? Volt már egy pár motorom de soha nem kellett ilyen szarságokkal foglalkoznom ezek már nem 350-es jáwák, hogy állandóan gyújtásozni keljen. Egyébként meg próbáld ki a két végállás között érzel e különbséget aztán meg finomítsd ha érzel valamit.
Az ki az?
Kérdezd meg csegát
Egy kis segitség kéne nekem!
Hogyan lehetne jól beállitani a gyújtást KTM-en?
Azért kérdezem mert a manualban nincs leirás róla hogy hogyan kell.
A lényeg hogy a tekercset nekem kivülről lehet állitani csak 4 csavart kell kilazitani és egy ovális lyukon keresztül lehet elforgatni.
A baj az, hogy a neten ahány 660 SMC van, annyi felé van állitgatva a gyújtás és ezt nem értem hogy miért van.
SŐT!Még a manuálokban is máshogy van a boritó képen!

Gondolom stroboszkóppal belehet jól állitani, de kell valahova jelölés ilyenkor?
Van ugye a lendkeréken 2 jelölés.A felső az SMC-é, az alsó az SMS-é, nekem ugye a fenti kell.Kell valahova még ilyenkor?

Ha úgy van a gyújtás mint az 1. képen és elkezded óramutató járásával ellentétesen csavarni közép tájig, akkor elkezd nőni az alapjárat, majd utána elkezd ismét csökkenni.
(Gondolom utógyújtásból megy át előgyújtásba, ahogy egyre lentebb helyeződik a jeladó)
Azért akarom beállitani normálisan nehogy valami baja legyen hogy szarul van beállitva.
A manualban annyi szerepel hogy:"adjustment to max. 34° BTDC at 6000RPM"
Azaz max 34° lehet az ?előgyújtás? 6000-es fordulatnál

KTM szervizeknek irtam vagy 6-nak, de semmi válasz
Irjak Osztrákiába a KTM-nek?Onnan egyből jött válasz a múltkor, igaz más témára
Köszönöm előre is!
Sziasztok kérdésem lenne! mi a külömbség egy 250SX és 250EXC között? 2T és 04-röl beszélek! gondolok itt a váltóról a telóról meg stb! hozá értö emberkének meg köszönném a választ!
Milyen hosszú kell rá?
annál jobb, mert mi is csak lelkes amatőrök vagyunk
az a baj hogy drága nekem 15ezer ft-ot mondtak a gyárira
Mi a baj a gyárival?
Heló megvettem a ktm-et 640 lc4 fekete blokkos hol tudok hozá km-óra spirált venni a gyári ktm-en kívűl?
minek veszekedni ha lehet verekedni is? :D
Szia

Sajnos nincs.

Kistrojak
Minek hirdessem? Idetalál magától is a vevő.
Lehalojok előtted, neked van igazad. Lehetetlen eladni úgy valamit hogy nem nyomom az orrod alá. Nem is értem hogy miért nem hirdet meg egy autóbontó az utolsó csavarig mindent. Ez számomra érthetetlen hogy miért hív fel valaki az ügyben hogy nincs-e CR 125-höz hengerem amikor nem is hirdetem és basszus mégis van és oda tudom neki adni.

Csoda hogy nem halt éhen egy autóbontós se mert nem teszi fel netre a szarjait.

Valahogy ki kell ezt derítenem hogy miért keresnek nálam olyant ami nincs meghirdetve? Hogyan lehet ez? Te érted? Mondj rá valamit mert nekem nagyon nem világos.
Te pesti vagy neked értened kell, mégiscsak sokkal okosabb vagy, te hamarabb végig gondolod a gép előtt ezt mint én itt a pajta előtt vidéken.

Megyek is szántani mert egyáltalán nem értem a vevőket. Miért baszogatnak engem hogy van-e XT 125 önindítóm amikor nem is hirdetem. Most maradhatok itthon és várhatom meg, hogy Székesfehérvárról idejön és megveszi az önindítót. Fenntartják az embert nap mint nap. Nem tudok nekiállni szántani :)

Kérdezem én, te hogyan találtál meg engem kezdetben? Nem is hirdettem... Normális vagy? Olyant kérdezel ami nincs meghirdetve? Úristen te zaklattál engem? :)

Remélem érted...

"Nem hirdeted és mégis elvitték" AZTAAAAA :) :) :)
Hallotam hogy egyszer behugyoztál miközben a DragonBall-t nézted :)