Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!690-es motorral szerelt ktm tulajok vélémenyére lennék kiváncsi ,hogy mennyire mennyire megbízhatóak és mennyit fogyasztanak ezek a masinák.Kiváncsian várom válaszotokat.
Nem értem a felháborodást, nem írtam hogy 20ért kell új, talán baj van a receptoraiddal. A 20 as több mint korrekt ajánlat egy használt kormányért, mivel az ikszbájknál ennyiért lehetett venni újat, lehet most is van nem kérdeztem. Azt meg, hogy mennyi difi van a két kormány között az a képeken látszik amit ha minden igaz belinkeltem. Használt rentál meg most is van 10ért a Kmotoron de azok dimenziói nekem nem megfelelőek.
hály.
ha valakit érdekell...
egy JT 50 Lánckerék ktm ...80%-90% os állapotban cserébe egy ugyan olyan állapotó jt 48as szőrén..
vagy van 45 fogas gyári alu ktmes lk az gyakorlatilag új..azt is becserélhetjük a 48asba...
illetvre van havernak D.I.D. VX 2 520 120tagos lánca kimaradva...x ringes...utánvéttel együtt..18500ért...
ha valakit érdekell a 06-20-9479-215 tud erről beszélni.
Nekem is hasonló szokott lenni.
Viszont van egy csávó aki azt mondta ő 10 óránként cserélt olajat és az neki 1000 km. Nemtom hogy motorozhat.
CSak ezért kérdeztem.
Nnnna mi a csöcs van veletek? Eltüntetek mint egy nagyobb összeg!
Küldj majd egy SMS-t,mert valahova elkutyultam a telefonszámodat.
Szia!
Nekem van egy vadiúj Magura SX-em 22eFt-ért. Ha érdekel, keress magánban (adatlap!)!
Nyilván nekem is minden ingyen kéne vagy még olcsóbban
Én is értettem elsőre, de én újat tudok...újban meg nincs difi a két márka, azonos KTM modellre szerelt kormánya közt. Tetszik ez a felfogás, hogy 30-40 ezres kormányt vennék 20-ért, ha lehet új legyen...
Én értettem elsőre is...pedig csak jaffát ittam...
13:52 van az krossz szetten, és 13 :45/48 volt az sm szetten attól függ milyen kedvem volt.
Ritkán nézem a km-t de úgy 6-800km körül.Attól függ mennyit megyünk szopós helyeken.
Ha jól tudom 20 óránként cserélsz olajat,az kilométerben mennyi szokott lenni? tudod?
13:52? az azért elég kemény nah mind1 havernak van egy 13-as összerakomvele még ma aztán holnap kiderül
Hosszú? Az a gyári enduró áttétel...most szereltem egy 450 EXC-t, arra meg 13-52-őt rakott az előző tulaja. A 250 4T motoromon 13-50-re hosszítottam, mert 13-52-vel csak vinyogott egy helyben egyesben.
Rendben! Várom! :)
Van valakinek 525-ön 13:48as áttéte? mert 14 :48 kicsit hosszú, viszont van 1 zsír ú superprox hátsóm 48 fogas, tehát elsőn kéne variálni
nekem most van 1 a motoromon valami bridgestone 1 szezont még kibír én most cserélni akarok első miatt és párba akarok gumit venni küldök majd képet hétfőn a címedre és eldöntöd h kell e.. :)
Giraffe#64 Érdekelne de igazából csak a hátsó adok egy mail címet küldj pár képet róla meg hogy mennyit kérsz érte!
Köszi!
tizde@citromail.hu ez a cím gyakran nézem meg itthonleszek most hétvégén szóval bármikor jöhet!
Kérdéses időpontban pont dolgozni de most itthon.Mond mi a problem?
Van egy pár Pirelli MT 60, 120/70 R17, és 160/60 R17 méretben. 98%-os állapotban, gyakorlatilag mutatóban volt csak fent a motoron.
Van valakinek jobb állapotú 160/60 R17 es hátsó gumija?
extam...
há nem nézed hogy mikor volt az utolsó beirás
ez kb olyan mint ha lenint kérdeznéd...lehet lehet de sok értelme nincs
keresek ktm 2003-2007 ig 450-525 sx exc jobb oldali hűtőt. a (légtelenítő oldalit) sürgős. 06305217211 javított nem kell. használt lehet.

választ vagy telefonon. vagy gasgas topicba léci. köszi
Haló Bugic merre vagy?
A hiba az én készülékemben van. Úgy értem , hogy vennék valakitől aki megvette de nem kell neki mert eladta a motort vagy vagy nem tetszik a bend vagy simán "nem jött be neki" junó. A csóka az egy másik téma itt hirdetett csak nem jelez vissza. Remélem most jól irtam mert megittam egy üveg forraltbort ólredi.