Nem értem a felháborodást, nem írtam hogy 20ért kell új, talán baj van a receptoraiddal. A 20 as több mint korrekt ajánlat egy használt kormányért, mivel az ikszbájknál ennyiért lehetett venni újat, lehet most is van nem kérdeztem. Azt meg, hogy mennyi difi van a két kormány között az a képeken látszik amit ha minden igaz belinkeltem. Használt rentál meg most is van 10ért a Kmotoron de azok dimenziói nekem nem megfelelőek.
hály.
ha valakit érdekell...
egy JT 50 Lánckerék ktm ...80%-90% os állapotban cserébe egy ugyan olyan állapotó jt 48as szőrén..
vagy van 45 fogas gyári alu ktmes lk az gyakorlatilag új..azt is becserélhetjük a 48asba...
illetvre van havernak D.I.D. VX 2 520 120tagos lánca kimaradva...x ringes...utánvéttel együtt..18500ért...
ha valakit érdekell a 06-20-9479-215 tud erről beszélni.
Nekem is hasonló szokott lenni.
Viszont van egy csávó aki azt mondta ő 10 óránként cserélt olajat és az neki 1000 km. Nemtom hogy motorozhat.
CSak ezért kérdeztem.
Én is értettem elsőre, de én újat tudok...újban meg nincs difi a két márka, azonos KTM modellre szerelt kormánya közt. Tetszik ez a felfogás, hogy 30-40 ezres kormányt vennék 20-ért, ha lehet új legyen...
Hosszú? Az a gyári enduró áttétel...most szereltem egy 450 EXC-t, arra meg 13-52-őt rakott az előző tulaja. A 250 4T motoromon 13-50-re hosszítottam, mert 13-52-vel csak vinyogott egy helyben egyesben.
nekem most van 1 a motoromon valami bridgestone 1 szezont még kibír én most cserélni akarok első miatt és párba akarok gumit venni küldök majd képet hétfőn a címedre és eldöntöd h kell e.. :)
Giraffe#64 Érdekelne de igazából csak a hátsó adok egy mail címet küldj pár képet róla meg hogy mennyit kérsz érte!
Köszi!
tizde@citromail.hu ez a cím gyakran nézem meg itthonleszek most hétvégén szóval bármikor jöhet!
A hiba az én készülékemben van. Úgy értem , hogy vennék valakitől aki megvette de nem kell neki mert eladta a motort vagy vagy nem tetszik a bend vagy simán "nem jött be neki" junó. A csóka az egy másik téma itt hirdetett csak nem jelez vissza. Remélem most jól irtam mert megittam egy üveg forraltbort ólredi.
ha valakit érdekell...
egy JT 50 Lánckerék ktm ...80%-90% os állapotban cserébe egy ugyan olyan állapotó jt 48as szőrén..
vagy van 45 fogas gyári alu ktmes lk az gyakorlatilag új..azt is becserélhetjük a 48asba...
illetvre van havernak D.I.D. VX 2 520 120tagos lánca kimaradva...x ringes...utánvéttel együtt..18500ért...
ha valakit érdekell a 06-20-9479-215 tud erről beszélni.
Viszont van egy csávó aki azt mondta ő 10 óránként cserélt olajat és az neki 1000 km. Nemtom hogy motorozhat.
CSak ezért kérdeztem.
Küldj majd egy SMS-t,mert valahova elkutyultam a telefonszámodat.
Nekem van egy vadiúj Magura SX-em 22eFt-ért. Ha érdekel, keress magánban (adatlap!)!
Köszi!
tizde@citromail.hu ez a cím gyakran nézem meg itthonleszek most hétvégén szóval bármikor jöhet!
há nem nézed hogy mikor volt az utolsó beirás
ez kb olyan mint ha lenint kérdeznéd...lehet lehet de sok értelme nincs
választ vagy telefonon. vagy gasgas topicba léci. köszi