Kerdem en? Ki hiszi el ezt a hulyeseget? Aztaaaa! Na de most komolyan! Kinyomja az oldalat mi! Nem is elobb nyomna ki a ket vegen ledugaszolt szarokat...
Tegnap megvolt a veretés, hááát...... Zarándoléktól kérnék egy kis segítséget. Nézegettem a videóikat, vagyis a videóitokat, és nagyon frankón mentek !
Sziasztok!
Nincs valakinek 1989-es 250-es kétütemű KTM-hez bal oldali dekni(vagy dekli-olvastam így is-úgy is,nem tudom hogy helyes).A vízpumpánál sérült a gát,és átfolyik az olajhoz a víz.
Előre is köszi.
Sziasztok,fiatalítás miatt eladó a komplett futóművem.
Sérülésmentes,folyásmentes,2003-as 525 EXC-ből.
Első villák ára 50 eFt.
Hátsó rugóstag ára 30eFt.
Kettő együtt 70.
100 km-ig tudok szállítani.
Holnap teszek fel képeket.
Exc tulajok kozul (mar akik megvalnanak a gepuktol) nem erdekel valakit 2000es vfr800 csere? Csak mert az enyemert adnanak olyat, dehat annyira kell az nekem mint mokusnak az erdotuz mellesleg szep gep par extraval
azt te csak gondolod.. volt valakinek aki rendelt az r17.hu-ról aki rendelt egy continental roadattack gumit, lényeg hogy párszáz kilométer után szálszakadás lett a végem szóval kuka, és még a vásárlót küldték el a sunyiba olyan szöveggel, hogy nem rendeltetésszerű volt a használat.. ennyit ér a garancia, ez pedig egy elég komoly cég az r17. azt hiszem PPPetya volt az érintett, neharagudj ha rosszul irtam a neved és a sztorit de így emlékszek javítson ki aki jobban emlékszik
nem kínlódok én semmin, a garanciát csak azért említettem, mert ugyanannyi pénzért ha valami gixer van a termékkel (bármilyen gyártási hiba vagy tökömtudja), akkor visszaveszik, de nem is ezért akartam alkudni.
Kérdezném a KTM szakiktól, hogy az LC4 szériából amit LC4 580-asnak írnak, annak ez a neve, vagy pedig az LC4 600 lenne.
Mert! LC4 580-ast nem találok KTM oldalakon, illetve az LC4 600-asra is 553ccm-ert írnak.
Ajjaj...a dugattyú felső holtponti helyzetét szokták a lendkeréken jelölni, illetve a gyújtási pontot. Mivel az egész blokkban egyfajta olaj van, így természetesen azt látod ott is.
Már több helyen láttam, hallottam úgyhogy lehet benne valami