Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kicsit belegondolsz logikus hogy nem a dugót nyomja ki
Már több helyen láttam, hallottam úgyhogy lehet benne valami
Kerdem en? Ki hiszi el ezt a hulyeseget? Aztaaaa! Na de most komolyan! Kinyomja az oldalat mi! Nem is elobb nyomna ki a ket vegen ledugaszolt szarokat...
sziasztok.duke 2-höz keresek akra dobokat vagy rendszert.ha valakinek van elado szoljon.köszi
Ezt már próbálta valaki? http://youtu.be/HhWzxYLG9sM
EXC,SX 45e Ft elado! 35 uzemora van benne...
Na csóóóóóóóreggelt.

Tegnap megvolt a veretés, hááát...... Zarándoléktól kérnék egy kis segítséget. Nézegettem a videóikat, vagyis a videóitokat, és nagyon frankón mentek !
Hello!

Az lenne a kérdésem,hogy lc4 640 supermotora (2002-es), lehet-e olajnyomás visszajelzőt szerelni?
zsir kell az olcsóbb betét! rendeld meg és akkor hét vége fele találkozunk! köszcsi!
Sziasztok!
Nincs valakinek 1989-es 250-es kétütemű KTM-hez bal oldali dekni(vagy dekli-olvastam így is-úgy is,nem tudom hogy helyes).A vízpumpánál sérült a gát,és átfolyik az olajhoz a víz.
Előre is köszi.
Sziasztok,fiatalítás miatt eladó a komplett futóművem.
Sérülésmentes,folyásmentes,2003-as 525 EXC-ből.
Első villák ára 50 eFt.
Hátsó rugóstag ára 30eFt.
Kettő együtt 70.
100 km-ig tudok szállítani.
Holnap teszek fel képeket.
a vfr-ért megkapod az xr4-et
Exc tulajok kozul (mar akik megvalnanak a gepuktol) nem erdekel valakit 2000es vfr800 csere? Csak mert az enyemert adnanak olyat, dehat annyira kell az nekem mint mokusnak az erdotuz mellesleg szep gep par extraval
Ha gyári hibás a gumi akkor nem a kereskedő, hanem a gyártó veszi vissza (cseréli ki) a gumit. Mint ahogy a Michelin a Pilot Power esetében
ilyen esetben megemlíteném a fogyasztóvédelmi hatóságot, meg egy-két ilyen hivatalos szervet, csak lenne valami hatása .
azt te csak gondolod.. volt valakinek aki rendelt az r17.hu-ról aki rendelt egy continental roadattack gumit, lényeg hogy párszáz kilométer után szálszakadás lett a végem szóval kuka, és még a vásárlót küldték el a sunyiba olyan szöveggel, hogy nem rendeltetésszerű volt a használat.. ennyit ér a garancia, ez pedig egy elég komoly cég az r17. azt hiszem PPPetya volt az érintett, neharagudj ha rosszul irtam a neved és a sztorit de így emlékszek javítson ki aki jobban emlékszik

persze utcai gumi volt de hát tök mind1..
nem kínlódok én semmin, a garanciát csak azért említettem, mert ugyanannyi pénzért ha valami gixer van a termékkel (bármilyen gyártási hiba vagy tökömtudja), akkor visszaveszik, de nem is ezért akartam alkudni.
Kérdezném a KTM szakiktól, hogy az LC4 szériából amit LC4 580-asnak írnak, annak ez a neve, vagy pedig az LC4 600 lenne.
Mert! LC4 580-ast nem találok KTM oldalakon, illetve az LC4 600-asra is 553ccm-ert írnak.
most komolyan ezen kínlódsz 23 évsen? aztán milyen garit kapsz rá? 7.év teljeskörűt vagy mire gondoltál baszod? :D
Nem tudom, ezt a weblapjukon írták, majd ezt azért megkérdezem tőlük én is.
persze megértem ezt, semmi probléma.
köszi a megerősítést, és a pontos megfogalmazást
Ajjaj...a dugattyú felső holtponti helyzetét szokták a lendkeréken jelölni, illetve a gyújtási pontot. Mivel az egész blokkban egyfajta olaj van, így természetesen azt látod ott is.
leírod, hogy minek a felső holtpontja, ill az olaj amit látni az ugyan az-e mint a másik felén lévő kémlelő ablaknál.
Felső holtpont jobb esetben...
Alap kérdés, de vita tárgya... Ezen a kémlelő ablakon mit látni?