Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nincs..
ezért még jó az elf 4xt 10w-50 klácsantiszliping
csak az a fontos hogy az ásványi lés a szinti oljat ne keverd..
illetve a eperszinűt a simávasl.. magyarul az észterszitibe észterszintei mehet ..a sima 10w-60 szinti olaj nak semmi baja nem les zegy kis szinti 10w-50estől

én annó a10w-40 honda részing pro olajat a 20w-50 honda részing próval kevertem 50%ban..3 évig járt vele a 450 husaberg...400óra felettit tettem bele igy.. semi széthúzás vagy akár mi is..!
és azért volt forgatva meg terhelés is..
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v
...

ha lene ilyen honda pro részing..10w-40 illetve 20w- 50 olaj még mindég olyannal lyárnék!felesbe keverve!
Azonnal enged le! ne hogy be indisd! két fajta olaj reakcióba lép egymással! blokk belsejébe szétmarja a váltót hajtókart stb és majd a olaj le engedö csavaron jön ki a alkatrész! hogy lehetett ilyent csinálni!
Sziasztok!
Ktm 690 dukba 10w60 olaj van, most vettem de nem volt nívón és öntöttem hozzá 10w 50 két dl.
Lesz baja?
mert az pénz.
sok a haragos mi?
Sziasztok! 660 SMC és a 640 Lc4 hűtője megegyezik?
mert nem!
csika-hoz miért nem postázod le?
azt olvastam ő pro az ilyen témában!
mármint nem úgy gondoltam h én cserélek gázt hanem h hova vigyem?! :D
igen tudom.. :/ csak nem volt ki megcsinálja mondjuk én 18e nél vettem ám a motort.. csikához meg nem fogom elvinni! :D és akkor a hátsóval mi lesz? mert már kezdem úgy érezni mintha tök feleslegesen tekergetném azokat a fokozat állítókat ami a csillapítást állítja meg az előfeszítést..
Gázt? Te sehogy... mondjuk az sem normális, ha 30.000 km van az első telóban, és nem volt olajcsere...
igen kő kemény lesz! és úgy van ahogy zsiri mondja szisszenik azt kész.. azt nem tudom hogy milyen időközönként kell a telóba olajat cserélni de az enyyyyémbe most lesz és 30e van benne.. a hátsóba h cserélek gázt zsiri? a peti fog olajat cserélni az elsőbe..
Ez jó kérdés, függ attól is, hogy mennyit mész, mennyit kerekezel, stb.
mi az intervalluma a telóolajnak egy lc4-ben?
Akkor nincs is miről beszélni...
nem volt cserélve azt elfelejtettem hozzáírni
egy 2006-os gépről van szó akkor mikor eladtam 5 éves volt 13.000km-el
Hány éves motor, és mikor volt olaj/gáz cserélve bármelyik teleszkópban is?
akkor tényleg rejtély marad a dolog,mert ez annak idején megtörtént,de semmi változást nem hozott
Fogsz egy kereszthornyú csavarhúzót, kitekered a csavart, majd a szisszenés után egyszerűen visszatekered.
nem pont így nézett ki de ott volt egy csavar,amit kintebb csavarva a felesleges gáz eltávozott,de ha elmondjátok nagy vonalakban hogy hogyan is kell azt szakszerűen végezni,akkor már e térenn okosabb leszek,és ha valaki ilyen problémával küzd akkor még lehet tudok is neki segíteni
Ha olvasnák az emberek a motorokhoz kapott üzemeltetési segédletet, akkor tudnák, hogy ajánlatos néha-néha kiengedni a telóból a túlnyomást. Terepmotornál ez a néha-néha, mondjuk minden motorozás előtt, de azért teszünk bele ilyen könnyen kezelhető szelepet, hogy akár menet közben is megtudjuk ezt tenni...
azt írtad kőkemény? poénból ment vagy tényleg igaz? az enyémmel rengeteget egykerekeztem,és egy idő után annyira megváltozott a motor irányítása,hogy szinte nem lehetett megfogni rosszabb úton,kiütötte a kormányt a kezemből a motor. Lehet nagyon fellevegősödött volna? van egy kis csavar felül a villaszáron,azt csavartam ki és úgy légtelenítettem (így mutatta egy srác)
Lehet nem tett jót neki,mikor 130-140-él visszaengedtem az első kereket az aszfaltra,és ez okozta volna?
Felni nem volt elhajolva,kormánycsapágy rendbe volt,tárcsa sem ütött,de számomra még mindig megfejthetetlen a dolog!
azért kell mert nem alapjáraton közlekedem vele h nehogy többet egyen 2.8 liternél és nehogy felpörögjön 7200 ig, ezáltal mikor egykerekezgetek nagyon összenyomódik a villa és fellevegősödik és 1 idő után KÖMÉNY lesz és 1 ilyen csavart kitudok kézzel tekerni nem kell 400 féle szerszámot magammal vigyek.. csupán ezért! hol csináltattál a hátsó idomodra olyan teli matricát? vagy csak 1 fehér matricára lett nyomtatva 1 szám és te vágtad körbe?