azért írtam ide mert hallottam hogy más is járt már így RFS blokkos ktm-mel, gondoltam esetleg valaki tud hozzá értelmes tanácsot is adni, mivel legközelebb sajnos csütörtökön tudom csak szétbontani. Rendesen loctite-tal nyomatékra húztam, szervizkönyvben megadott adatok alapján, előtte persze zsírtalanítottam mindkét felületet, egy egész éjszaka hagytam száradni, így is már 2x fellazult. Következő lépés új anya lesz, ha az sem segít, akkor vágatok rá egy biztosítólemezt.
Mondtam, nekem is csak azért ment el mert én most hosszabbtávra mennék és (a motor érdekében!) inkább nem EXCvel tenném azt (nyilván ha nyertem volna a lottón még a garázsban állna, de kellett az ára) De amire eddig használtam arra maximálisan jó volt nekem
És lesz is még, az fix!
Még egy ilyen kezes sártúró/kanyarvadászt találni...
Ezzel azt akarom mondani hogy rövidtávon utcára mocsok nagy élmény ez a motor de én meguntam a sok idióta autóst meg azt hogy nem lehet kihasználni utcán a motort.Aki kies helyeken lakik nem ebben a szar aglomerációban ahol egymás hegyén hátán van az autó meg a rendőr az útszélén annak jó lehet nyárra egy plusz kerékszett hogy nyomhassanak egy kis szerpentint az aszfalton.
.Szóval azt használja az ember ami van a garázsban.Nincs lehetetlen de ha tehetjük akkor a célnak megfelelő motort választjuk.Pizzafutárok is járhatnának EXC-vel mégse teszik mert kicsit költséges móka lenne a havi 5000km a városban.
meg valljuk be fcr karbi után lomhának hat a mikunis
de attól még lehet most is befizetnék egyre
csak nem azokon a horror árakon amik vannak néhol
Eljutottam arra a pontra, hogy nincs ötletem, hajtókar nem hinném, hogy szól, vez.lánc rendben, kuplungkosár nincs kikopva, csapágyak rendben.. Motorex-szel hajtom.. Valakinek valami ötlet?
Biztos nem vagy egészen hülye a motorokhoz,de mégse tudod mi baja.Szétszeded még vagy ötször vagy hatszor,egészen addig,míg el nem köszön benne valami olyan,amit aztán sirathatsz.Elvinnéd egy olyan emberhez,aki látott már ilyet párat,lehet két perc alatt megmondaná mi baja.
Lehet hogy gépészmérnök vagy,az a szerelő meg 28-szor találkozott már ezzel a hibával.Ha kell,tudok telefonszámot adni,ahol segítenek,esetleg meg is csinálja a srác.