Nem kell mindjárt a torkomnak ugrani.
de legalább vállalom.
Mé’? Együtt gyúrtuk a macskasz@rt a homokozóban?
Mondjuk még az is megeshet, sok időt töltöttem Ormosbányán tőled pár háznyira a rokonoknál.
probléma esetén inkább szerelőre bízom a megoldást. Viszont szeretek utánajárni a dolgoknak, egyrészt mert érdekel, másrészről meg nem szeretem ha megvezetnek.
). Tényleg ennyire nehéz normális hang(írás)nemben kommunikálni? Tisztelet a kivételnek. Abban egyetértek, hogy baromira zavaró, ha valaki csak beböfög valamit és a monitor előtt karba tett kézzel várja a világmegváltó segítséget, de ez –szerintem- még mindig nem ad okot a tahóságra. Többet koptatják a billentyűzetet a fricskázásokkal mintha beírná azt, hogy: használd a keresőt. Itt-, és ilyen formában nincs értelme a "nevelésnek". Attól senki nem lesz okosabb ha elküldik az anyukájába.
Ez nehéz eset lesz...szerintem. Vannak akik még kérdezni sem tudnak,valamit bepötyög,ha meg itt van,teljesen más a jelenség.Van aki azt hiszi tud,de a fél tudás rosszabb....olyan igazi kocsmás focis,politikás...
Van aki mindent tudni akar és azért kérdez,mert nem konyít hozzá,szerelőre meg sajnálja a pénzt.Ez egy fórum,nem várhatod el,hogy feltétel nélkül segítsenek.Aki akar úgyis segít,az,hogy valaki éppen írkál,lehet azt sem tudja mit kérdezel vagy 1 perc múlva itt sincs.Vannak itt élő lexikonok,szerintem 80 oldal megnyitva,csak nem tudja kikeresni nektek a választ
Van aki tudja látatlanba is (az meg, uri geller)
Ha meg van, az nagy varázsló......
Árban nem mindegy.