Csak annyi dolgot kellett átnézni hogy az majdnem hogy utoljára lett volna megvizsgálva
De szerencsére meg van a bűnös az a lényeg!Köszi azért a tanácsot utólag tényleg így volt
mondom magamban most véged!És már szinte kimentek a menetek az alkatrészekben annyiszor szétszedtem
.Mire egyik inditózáskor pont ott nyúkálltam mire a vállamban éreztem a zsibbasztó érzést az áramütés miatt,ekkor jöttem rá a problemre és orvosoltam egy komplett pipával gyújtókábelestől.Erre jó lett vaze!
)
Csak egy fejidomot kell venned azt kész
Boltba se egybe adják a gyárit
A búra van amin van az a gumi porvédő szar azt kész
Azthittem hogy már felgyújtom de az uccsó pillanatban megvilágosodtam
Ugyebár a karbira gyanakodtam amit multhéten szétkaptam és átnéztem a fúvókákat nem e dugultak el.Hát a probléma nem oldódott meg tisztítás után is fulladt gázadásra.Még az új gyertya sem segített.Ma nekiálltam és ízekre szétszedtem a karbit és az egészet átnéztem kipucoltam de semmi kosz.Összerak és újra szar a gép
Na már ott voltam hogy tényleg felgyújtom
Azt besötétedett mire végeztem de még utoljára beindítottam úgy hogy nem volt rajta a tank csak neki volt támasztva.Na itt volt mákom hogy sötét volt mert megláttam hogy a gyertyapipa oldalából gázrántásra szikrák ömlenek
Nagy ledöbbenés kiszedtem a gyertyapipát és akkor vettem észre a hajszálrepedéseket
Szóval úgy látszik meg oldódott a gond egy gyertyapipa cserével.Szerelőhöz vihettem volna lehet ő is túlórázott volna vele mire rájött volna
Annyi baja hogy a foncsor az alján kicsit lepattogott és egy cm-es hajszálrepedés van a közepén!De nem ázik be egyáltalán.Az előző mocim gyári lámpája volt csak én vettem egy másikat 16ezer forint volt akkor az új.Ha érdekel akkor szójjá
Tudom hülye kérdés, de érdekelne, hogy 250es EXCken, milyen áttétel van és azzal mennyit megy végsebességre?
üdv