De messze van az még majd ráizgultatom.
De milyen jó,hogy belőlem csak 1 van. Pedig azt szoktam mondani,hogy engem klónozni kellene.
Igaz én a "tinédzser" haverom motorját is sajnálnám,még most 120 óra után is. De vannak az ellenpéldák is akik az ilyen motort is dobálják össze-vissza,mint az enyém. Itt a "segge ki van nyalva" minden járműnek...eladáskor meg úgymond sajnálja az ember amit ráköltött,mert ugye eladó lett és más fogja élvezni a JÓT! (a többség pedig azt hiszi,hogy kamázol,hogy megszabadulj tőle,mert pl. MAGUKBÓL indulnak ki)
Már tudom kiről van szó és ő sem 1 meggondolatlan tinédzser volt! Nem vettél szart, csak más nézőpontból anyagi helyzetből látjuk ezt a dolgot. Pl.: Tegyük fel nekem lenne annyi pénzem, hogy vehetnék olyat mint most a tied akkor sem tenném no nem azért mer szar hanem azért mert ennyiért sajnálnám szétütni mert valljuk be ezeknek ez a sorsa! Alkatrész: A tiedhez még egyenlőre kevés a bontott cucc bár sok minden egyezhet más ktm-ével, így marad csak az új alkatrész, és még sorolhatnám árvesztés, talán a szakszervízt is jobban igényli, stb. Így inkább marad az öreg
bevált technika ami még igen jó állapotban van és hobbistaként bőven többet tud-nyújt mint amit én is és itt sokan ki tudnánk használni! Meg én maradi is vagyok kocsit is most cserélek újabbra a 20évest 18ra.
Nemsok hely van, de megpróbáljuk.
Köszi!