igen legtöbbet endurózni akarok ... mondjuk az RMZ-t meg szinte csak pályán használom nagyon ritkán megyek vele endurózni.. de most kedvet kaptam endurózni és sikerült meg győznötök hogy jó lesz az a KTM így maradok az EXC- 450 ...köszönöm nektek
És ha endurózni akarsz többet akkor egyértelmű,h EXC, de ha csak évente 2szer akarsz krosszpályán kívül csapatni akkor meg sx....
Arra meg,hogy szar-e a KTM vagy sem csak annyit írnék,h láttam már széthullott blokkot Hondából,Yamahából,KTMből is.Én is tartottam ien dolgoktól,h KTM szervízigény stb ......hát őszintén?2 éve lassan csak olajcsere,fékbetét,láncszett,levegőszűrő csere volt 7000km-et mentem vele ez idő alatt. Nekem ez a véleményem.....de ezt te döntsd el mit szeretnél Honda meg Yamaha sem szar
Az EXC tuti tartósabb, de 1 biztos.
Krossz gépet "endurosra hangolhatod" Visszafele ez már kevésbé igaz.
Szerintem a KTM-ek nagyon is jó gépek. (bár még nem volt) töbnyire azok fikázzák a KTM-eket akinek nem volt!
És a motorjuk is tartós.......
sziasztok! lenne nekem 1 nagy kérdésem hozzátok mint KTM tulajdonosok. Mindenki azt mondja hogy a KTM nem valami jó motor. de én pedig KTM-t akarok venni . de inkább el akarom cserélni az RMZ-t. akiket eddig kérdeztem mindenki azt mondta hogy a japán motorban csak szelephézagot állítok a KTM ben meg hajtókart cserélek ..de szerintem ez nem így van . meg hogy nagyon drága az alkatrész a KTM-be .... de mindegyik motorhoz drága ha úgy vesszük... és még 1 kérdés melyik motor bírja tovább az EXC 450 vagy SX 450 ? mondjuk én a EXC-re tippelnék.
Mert EXC 450 van kitűzve de szóba jöhet az sx-is... remélem meg tudtok nyugtatni hogy nem olyan rosszak azok a KTM -k
köszönöm előre is válaszotokat...
sziasztok
kis problem van.
Járatom motort, kicsit melengetem,és puff a túlfolyón jön ki a hűtőviz. leállítom. beindítom újra, kis idő múlva megint folyik. mi lehet a bibi?
szeretnék nektek ajánlani GPS készüléket terep motorozáshoz. A készülék ára boldban 94 ezer + minden egyes térkép min.:20 ezer.
A motoromba beépítettem szivargyújtóval, víz - és ütésvédelemmel, ha érdekel valakit szóljon, elvállalom a készülék beszerzését és beépítést 105 ezer forintért. (az ár tartalmaz még :1 földút térképet 1 magyar közúti térképet és 1 Europatérképet + szivargyújtós töltőt (ára: 10ezer))
Budapest
további infot a fórumon!
Arra meg,hogy szar-e a KTM vagy sem csak annyit írnék,h láttam már széthullott blokkot Hondából,Yamahából,KTMből is.Én is tartottam ien dolgoktól,h KTM szervízigény stb ......hát őszintén?2 éve lassan csak olajcsere,fékbetét,láncszett,levegőszűrő csere volt
jó
Krossz gépet "endurosra hangolhatod" Visszafele ez már kevésbé igaz.
Szerintem a KTM-ek nagyon is jó gépek. (bár még nem volt) töbnyire azok fikázzák a KTM-eket akinek nem volt!
És a motorjuk is tartós.......
Mert EXC 450 van kitűzve de szóba jöhet az sx-is... remélem meg tudtok nyugtatni hogy nem olyan rosszak azok a KTM -k
köszönöm előre is válaszotokat...
Jól látom GARMIN .
Végül is csak az a tuti terepre .
Írásod alapján zsír készülék lenne ( áfás , számlás ) .
mennyiségre mennyit vegyek?
kis problem van.
Járatom motort, kicsit melengetem,és puff a túlfolyón jön ki a hűtőviz. leállítom. beindítom újra, kis idő múlva megint folyik. mi lehet a bibi?
fékre motorex dot5.1et gondoltam.
köszi
szeretnék nektek ajánlani GPS készüléket terep motorozáshoz. A készülék ára boldban 94 ezer + minden egyes térkép min.:20 ezer.
A motoromba beépítettem szivargyújtóval, víz - és ütésvédelemmel, ha érdekel valakit szóljon, elvállalom a készülék beszerzését és beépítést 105 ezer forintért. (az ár tartalmaz még :1 földút térképet 1 magyar közúti térképet és 1 Europatérképet + szivargyújtós töltőt (ára: 10ezer))
Budapest
további infot a fórumon!