Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor jó
Kérdés hogy meddig lesz jó...vagy a 3. alkalom után szétszedi esetleg a szivacsot is...amúgy sztem ezen fölösleges spórolni, már a Brigéciolnak is van vagy 1000 Ft literje, a légszűrőmosó meg mondjuk 2000 és abból tuti elég fél deci egy szűrőhöz...
De ki mondta, hogy az a dzsuva jó helyen van a légszűrőházban? Jó helyen sincs, és ilyen dzsuva nem is kerülhetne oda...
A motor 8 éves, nálam egy hete van. Szerintem elég régen takarítottk, azalatt összegyűlhetett a dolog. Most szépen kitakarítom, és majd meglátjuk, hogy újra megjelenik-e nagymennyiségben az olaj, vagy sem.Remélem nem... :)
én brigeciollal mostam ki, faszául. nem " erre a célrakifejezetten kifejlesztett speciális folyadékkal" és jólett

még mindig aztat mondom hogy az a sok trutyvasz nem normális a légszűrőházban. vay ha igen akkor az enyém miért csontszárazz?
Hát ha azt az olajos trutyit sima szappanos vízzel kimosod belőle...
Tehát szerinted nincs nagy gáz? :) Ennek örülök.

Mennyire szükséges a légszűrőmosó csodafolyadék? Ez csak egy fémvázra húzott sima szivacs... Ha szappanos vízzel mosom át 2-3X, az nem felel meg a célnak? :)

Köszi a tippet a lámpával és a tisztítással kapcsolatban! :)
nekem csont száraz a légszűrőház , szerintem az a normális..
A légszűrőolaj - ha eláztatod tisztítás során vele a szivacsot - a gravitáció folytán, max 2-3 nap, kicsöpög a szivacsból. Ez a fekete olajszerű valami inkább a kartergázcsövön, a motorból érkező dolognak tűnik...
Vagy nem...
LED (olyan kell neked ami 5/21W-os helyére való)

Légszűrőből fölösleges másikat venned (bár nem hülyeség ha van egy pluszban), hanem elballagsz egy boltba, ahol terepmotoros cuccokat árulnak és veszel olyat hogy légszűrőmosó meg olyat hogy légszűrőolaj.
A mosóval szépen kipuceválod a szivacsot, megszárítod (ez sokáig tarthat - ilyenkor jön jól ha van egy másik szűrő), majd az olajjal finoman (nem kell hogy tocsogjon!) benedvesíted. Kicsit megint hagyod állni (10-30 perc), beszereled és lehet tovább motorozni. A fenti műveletet minden alkalommal megismétled amikor a szivacs felülete piszkos vagy száraz. A szivacs tisztításakor értelemszerűen a légszűrőházat is tisztára törölgetni.

Motorkerékpár-karbantartási rovatunkat olvashatták
az az olaj a motorból jön ez az első jel hogy haldoklik
hű ez elég furmányos
Sziasztok!

Egy hete vettem egy KTM Duke II -es motort. Baromi jó, nagyon tetsik, csa sajnos még nem tudtam túl sokat használni. Eddig ~150 km-t tettem meg vele, de már 2X cseréltem a hátsó lámpát. Tudnátok mutatni link-et, LED-es izzóra, ami jó bele? :)

Illetve ma kíváncsiságból belenéztem a légszűrőházba... Hááát... Elég érdekes látvány fogadott.

Az egész alján áll az olaj, a légszűrőszivacsból pedig csöpög, ha kicsit is megnyomom, meg az egész tiszta fekete, pedig valamikor zöld lehetett...

Az olaj honnan jöhetett? Vagy ez "normális"?

Milyen légszűrőt ajánlotok bele emberi áron? :)

U.I.: megpróbálok mellékelni képet, remélem kivehető a lényeg...

Üdv!
Sziasztok!

Elszeretnék adni egy RENTHAL TwinWall kormányt nagyon profi cucc, boltban 38e az ára én 24e-t szeretnék érte!
Vadonatúj!

Érd: +36703918024
[email protected]
Bocs, kicsit saras még úgy van ahogy levettem. 40 cm hosszú.
lökjed
Megvan még. Eltettem hátha valamire még jó lessz
Állítólag quad dob. Ha érdekelne teszek fel rola képeket.
és mi a terved azzal a kókány kipufogóval? nem lehet belőle faragni valamit?
Kazincbarcikától 15 km-re lakom. Az adatlapom lévő képeken valami kókány kipufogó volt azzal vettem anno. A dob "herélésén már én is gondolkoztam, ez elég halk. A haver az övéről levágta a hajlitott részt, perfolált csövet tett bele, kigyapotolta, és nagyon szépet szól A matricákat a hátsókról már lehúztam mert iszonyat karcosak voltak, /hiába az erdő ezt teszi/ de majd kitalálok rá valami matricát.
Sziasztok.Ktm LC4 640-re milyen gumit ajánlotok?Utcára.!Előre is köszi.üdv
másfél éve van meg abból vagy fél évet állt
vagy 100 km-et azért ment
1 év garázsban állást?
1 éve bírja