és még akkor olcsón is adom
Amúgy nekem még télen is sokszor elég volt a 165, van egy 168-asom is, de azt talán 1x tettem bele a 2,5 év alatt...
,meg egy hibája van hogy a hátsó kerékagy meg van repedve.Ez mennyibe kerülhet? Bugic! szelep és egyéb alkatrész árakról mit tudsz nekem mondani?
Nekem van mikor megáll olyan ponton a vas hogy hiába ugrálok a berugókaron meg se moccan!Ez pedig 525EXC!Nem lenne öninditó néha leszopnám magam egy jó csikicsuki enduro után
EXC-t kell venni,nem SX-et amit még tuti szétgyilkoltak crosspályán!
..a rugdosását meg felejtsd el... persze berúgom a szempillámmal is most itt a meleg szobába eccer...de a motor nem ott áll le soha ahol könnyen odapattintassz neki...főleg egy dőlés után mikor még meg is szívja magát és a sáros sziklákon állni próbálsz és egy lábad se ér le és a fülcimpáddal kapaszkodsz hogy le ne zuhanj ezt naponta százszor pont egy ilyen crossgéppel..szóval láttam férfiakat sírni erdőbe mint lolka bolka ilyen és hasonló motorokkal....önindítószett felszerelése után is ..
azért nem tudom most mikortól nincs probléma már 03-tól esetleg..de 2004 től oké...tény, hogy az újaknál is kutyaszarul vannak meghúzva a lánckerekek még gyárilag is..aztán sokan ezt fokozzák...