Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne szold már le azok is csini képek
Mennyivel jobb képek ezek,mint a zozeenak a buzis fotói!
Ezt most nem is vettem fel. Normális motorral még nem láttál motorozni. (nincs normális motorom?!)
Van olyan is,aki szar telóval jobb,mint a másik jó csappal!

Bocs,de ezt nem tudtam kihagyni!
hagyok neked 1-2 érintetlen testfelületet....
Valóban lehet. Egy élmény, legalább akkora, mint szar csappal. Ezért csere mindkettő.
Csak ne éld le nagyon őket!
Szerintem se! Szar telószimeringel is lehet közlekedni,csak mondom.
Szar benzincsappal tudok közlekedni vele, ellenben szar teleszkópszimmeringel te nem. De szerintem ne folytassuk.
majd utánam megkapod
Holvanezideküggyed!
Hogy is mondtad a múlthéten mikor elfosódott a teleszkópom? MUHAHAHAHAHAHAHAHA Én legalább mentem előtte vele sokat,te meg most vetted!
A hengert nem kell kicserélni ! Mind a kettőn ugyan az van, csak a főtengelynek hosszabb a lökete.

Elugrok sztem auner katalógusért...van új...ha már vasárnap annyira osztogattam pakolgattam,h nem hoztam
Ja de Vasárnap dolgozik 24-48as munkakör
aki megteheti,hogy hétköznap motorzik
lehet
ezt én szurtam be facera mi?
öcsém mind2ért ölnék az biztos
Ajajj deszép bömös Voltam ma motorozni ejjdejó a terep.Már már túl száraz néhol.Fáj a derekam gecire megemeltem magam két napja.Rohadt talicska földet kellett emelgetni Így nem volt olyan fasza motorozni
Megkérdezem zoozeet, hogy csak a tömítés mibe kerül. De ha kell a csapod, akkor rádírok megígérem. Addig is köszi!
ők tudják én ezt a részét nem naon vágom szal nem bele vau
há a fiu mondja h fötengelycserével megoldja a próblémát, sztem azért anyivel nem lehet megoldani a próblémát