Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azta k*rva nem semmi ....részvétem a családnak...
Ott voltunk mi is Kunmadarason, ahogy 5 éve mindig.
Kb. 20 méterre történt tőlem, nagyon durva volt A fiatal srác tankon ülve egykerekezett fel-le, de jóval 100 feletti tempóra gyorsulva. Mikor letette az első kerekét, mindig "nyikkant" is neki meg füstölt is a gumi. Kétszer elment mellettünk is, elég ijesztő volt amit csinált, de profinak nézett ki, azt hittem valami versenyző gyakorol.
Félreálltunk a pálya melletti ToyToy-okhoz, ahogy megálltam, hátulról nagy csattanás, ahogy odanéztem még láttam ahogy repül a két motor meg az emberek szanaszét, és a benzin már be is lobbant, 2-3 méteres lángja volt az első pár másodpercben.
Mindenki elkezdett rohanni a helyszínre, a vétlen motoron ülő lányt gyorsan elhúztuk a lángoló motortól, neki a jobb csuklója volt formátlanra törve, meg jó pár zúzódás, horzsolás volt rajta, nem is volt eszméleténél. A két srác rosszabbul járt, egyik sem mozdult, ráadásul a vétlennek (aki sajnos később meghalt) kb. egy percig lángolt a háta, a karjai, alig tudták eloltani. Iszonyatos volt.
Pár perc alatt ott volt egy rohammentő, gondolom a pályáról kellett áthívni. Csak ugye ott rettenetesen hosszú időnek tűnt... Közben a lány magához tért, elkezdte keresni a barátját... Próbáltam nyugtatni, noha fogalmunk sem volt hogy mi van a két sráccal. Aztán átadtuk a terepet a profiknak, hátrébb húzódtunk. Jött 3-4 tűzoltóautó (addigra a 2 motor sz*rrá égett már), rakás rendőr, meg mentő is még vagy 2. Végül helikoptert is hívtak, amibe a fiatal gyereket átrakták, és elvitte. Állítólag ő is életveszélyes állapotban van, állítólag hallották hogy gerince tört (de ez nem biztos).
Egyszóval, szörnyű tragédia történt, megint teljesen értelmetlenül! Biztos nehéz 18 évesen belátni hogy nem ott kéne állatkodni ahol folyamatosan fel-le motoroznak a többiek, félek tőle hogy nem fogja már soha megtanulni ő sem. És ez persze nem is adná vissza az életét annak, aki gyanútlanul, lépésben gurult a barátnőjével, következő pillanatban meg halálra égett a kukoricaföld szélén...
35 éves volt, nyugodjon békében!
ahol satoroztunk azelőtt történt
hali. ti merre sátoroztatok Ati?
Akurva.En mondjuk mar Szombaton csodaltam hogy mennyi bator ember szakitt egymassal szembe 1000-el.Na bassza meg!
Baleset Kunmadarason - meghalt a vétlen motoros



Egy 35 éves férfi meghalt, amikor összeütközött két motoros hétfő délelőtt a kunmadarasi reptéren.

hirdetés

A karambol a kifutópálya egyik felvezető útján történt. A használaton kívüli reptéren országos gyorsulási bajnokság zajlik, a baleset nem a versenypályán történt, így a programokat nem kellett leállítani.

A balesetet egy 18 éves budapesti fiú okozta, aki eddig ismeretlen okból áttért a szemközti oldalra és frontálisan ütközött egy másik motorossal. A másik motoron egy 35 éves sárosdi férfi és egy 28 éves sárosdi nő ült. Az ütközés következtében az egyik motor kigyulladt.

A mentősök a 35 éves férfi életét már nem tudták megmenteni, a 18 éves fiú életveszélyes, a 28 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Független Hírügynökséggel Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Természetesen hétfőn,akkor lesz a legjobb buli.
Haliho! mindent megtalálsz a köv oldalon www.kunmadarasmotorsport.hu
Sziasztok! Én is elösször megyek Kunmadarasra.
És azt akarom kérdezni, hogy Vasárnap lessz a "Shox Freestyle verseny", hétfőn meg Steetfighter verseny.
És ha én a "nagyokat" akarom látni(Angyal Zoli,Végh Tamás,Hidi Miki,stb.stb.) akkor melyik nap menjek.

A választ előre is köszi!
Mi történt SZOMBAT éjszaka a Veterán versenyen ?
köszi :)
motokyller: A kunmadarasi banzáj a volt katonai reptéren van, ha Berekfürdő felől jösz, akkor először ez esik útba, és csak aztán a város. A szállás a reptér területén van, itt van egy hely kijelölve ahol lehet sátrat verni,ez a terület kb 300-400mre van a pályától, de a reptér területén van! A sátrazái helyhez közel van a zuhanyzó, a színpad, és a sörsátor-itt lehet enni-inni Amúgy enni-inni a pálya közelében is tudsz napközben. Vannak olyanok is akik nem hoznak magukkal sátrat,és egy hangárban alszanak, ezt még nem próbáltam
sziasztok! először készülök kunmadarasra és érdekelne hogy szállás az hogy történik ott a találkozó területén vagy valahol másut? és étkezési lehetőségre hol van lehetőség? előre is köszi
nem! megbízható.
Mi vagy te, svájci óra?
én még nem vagyok veterán,de megbízható.
21-22-én 24 órás veterán megbyízthatósági lesz Madáron.
Településünk a Nagykunságban, a Hortobágy szélén található. A község létezésének első írásos emléke 1393-ból származik. Az adománylevélben Zsigmond király Madaras György jászkapitány birtokába adta a területet, akinek nevéből ered a település elnevezése. A török hódoltság alatt elpusztult a település, a megmaradt lakosok utódai csak 1711 után települtek vissza. A XVIII. és XIX. században, a redemptió során kivívott községi autonómiának is köszönhetően, folyamatosan gyarapodott a falu, növekedett a lakosság száma, új lakóházak és középületek (templom, iskola) épültek, bővült az állatállomány. A szerves fejlődés eredménye lett, hogy a település 1811-től a mezővárosok szintjére emelkedett. 1944-ben a megszálló német hadsereg egy repülőtér építését kezdete meg a falu határában, amit 1945 után a Magyar Honvédség fejezett be. 1956 után a Repülőtéren szovjet csapatok állomásoztak 1992-ig. A Képviselőtestület és személyem évekig tartó erőfeszítései eredményeképpen 2003. január 1-től a magyar állam térítésmentesen önkormányzatunk tulajdonába adta az objektumot.

Úgy gondolom, hogy a kun hagyományokon alapuló identitásunk, szellemi örökségünk a község jövőjét is meg fogja alapozni. Jelenlegi kedvezőtlen helyzetünkből kitörési pontot jelenthet a repülőtér, amelynek több száz hektáros területén a beruházások előkészítése, a potenciális befektetők felkutatása folyamatban van. Néhány éven belül jelentős beruházások valósulhatnak meg, ami nem csak Kunmadaras, de a közvetlen környezete számára is rendkívül kedvező változásokat fog hozni.

Megtiszteltetés számomra, hogy felkereste honlapunkat. Igyekeztünk a község múltját, jelenét bemutatni, és az eseményeken, látnivalókon túl a mindennapi életünk pillanatait, és a jövőre vonatkozó elképzeléseinket is felvillantani. Amennyiben az itt talált információk, események és érdekességek felkeltették érdeklődését, szeretettel várjuk személyes látogatását is településünkön.
Cső fiuk ugye számithatok rá hogy fogtok szurkolni nekem? Street 125-be indulok a Cr-emmel
kenyeresi@invitel.hu vagy a 06309797391telefonon.Amugy egy vegyes társaság lesz .
Szia,

az szupi!
Ugyis arra megyek,a 8-on.
Esetleg egy mail cimet tudnál adni,vagy ha van msn cim akkor az jobb lenne.
Persze csak ha nem gond.
Ajka környékéről megyünk páran.
Jön valaki 1-én vas megyéböl vagy környékéröl?
Egy kis info. Május 1-ről, akinek nem járna a hírlevél...

Sziasztok!

Ez az utolsó hírlevelünk a mindent elsöprő Május 1 előtt! Elő tehát a
meglepetésekkel!

Mit láthattok Kunmadarason:

-Methanolos motor a ModiTwin kategóriában amire még nem volt példa ebben
az országban! (ebben a kategóriában 8 induló lesz, ami a múlt évi
duplája!)

- Methanolos DRAG 1420 köbcentivel és turbóval a Competition kategóriában
(ebben a kategóriában 6 gép áll rajthoz a múlt évi hárommal szemben)

- Biturbós Hayabusa és rengeteg Európai színvonalú, turbós, nitrozabáló
Superstreet (ebben a kategóriában minimum 8-10 induló a múlt évi 6 -al
szemben)

- 3600 LE-s TopMethanol dragsterautó csúcskísérlete (..és ez menni fog
nemcsak durrogni és füstölni)

- Streetfighter Őrület

Ezek a gépek közel 10.000 Lóerőt képviselnek és ehhez jönnek még az utcai
gépek! Ennyi lóerőt (kb 30.000) Magyarországon egyetlen rendezvény sem
vonultatott fel az elmúlt 10 évben!

Ezt ne hagyd ki!
Kunmadár Hazavár!

Más:
- Jubileumi pólót adunk ki, korlátozott darabszámban a Kawasaki Shop-ban
lehet majd megvásárolni!
- Minden 10. látogató ajándékot kap!
- Megjelenik a Kunmadarasi Dragbike NYÚZ, ingyen az első 3000 látogatónak!
- Superbike, Motomix újság a jegy mellé az első 2000 látogatónak!
- Óránkénti meglepetések (Honda játék óránként)
- Több mint 30 kiállító, itt mindent megvehetsz

Most már rajtatok a sor!
Részletes programok a www.kunmadarasmotorsport.hu oldalon, vagy a
30/6364264 telefonon.

Találkozunk Kunmadáron!

Üdvözlettel:
Speed Riders MC
http://www.kunmadarasmotorspor...
véeg sajnos
nem megyünk többet a motor ellesz adva eddig ugy néz ki