A nevekkel én is gondba vagyok. Volt már életembe egy pár elég ciki pillanatom ez ügybe. Majd legközelebb odamegyek és elmondom kinek a micsodája a meg honnan, de a honnan lesz a legfontosabb! Mondjuk legyen ez az egész szeptemberben, Mezőberény sztílfájtershóóóówn!
Sajnos nekem olyan fantasztikus arc és névmemóriám van, h ha tavaly elkezdték volna kutatni, akkor se lenne meg még most sem. Hozzám oda kell jönni, és elmondani, h ki kicsoda-micsoda, akkor talán.
Ezek szerint igazat írt a cikk. A magyar nyelvtan változik.
Vagy van, aki már régen kihagyta a nyelvtan órát (meg az iskolát), pedig akkor még benne volt a tantervben.
Meg amúgy is... volt már nem egy olyan hsz itt is, hogy az emberkénk leírt vagy két sornyi valamit, de még csak arra se tudtunk belőle rájönni, hogy úgy nagyjából mit akart. Na azzal mit kezdjen egy számítógép?!
Madarason nagyon szépen szájra vágta magát előttünk egy...
" LaciCR" egy köcsög " - jelszóra ingyen pálinka !
Vagy van, aki már régen kihagyta a nyelvtan órát (meg az iskolát), pedig akkor még benne volt a tantervben.
amúgy múltkor itt szántó mellett A.kérnél árulták az afro magyarok a szerintük "dinyét"...2 tábla tőlük kb 50-50 méterre: DINYE
Ha már egyébként is a nyelvtannál tartunk.