Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi baj!
Sorry, nem ismertelek meg, vagy valami ilyesmi.
Jó pár embernek már volt a fejében úgy láttam. Beszélni nem bírt, de felült a motorra.
Az nagy csirkefogó!
Hát itt inkább az agyacskáján kellett volna tudni egy kicsit uralkodni. Na de az ugye nem mindig sikerül.
Az erőt uralni kell mert ha nem akkor átveszi a 6almat

Madarason nagyon szépen szájra vágta magát előttünk egy...
Hö, XT
Helyes!
Rendben! Tervezünk menni!
A nevekkel én is gondba vagyok. Volt már életembe egy pár elég ciki pillanatom ez ügybe. Majd legközelebb odamegyek és elmondom kinek a micsodája a meg honnan, de a honnan lesz a legfontosabb! Mondjuk legyen ez az egész szeptemberben, Mezőberény sztílfájtershóóóówn!
Sajnos nekem olyan fantasztikus arc és névmemóriám van, h ha tavaly elkezdték volna kutatni, akkor se lenne meg még most sem. Hozzám oda kell jönni, és elmondani, h ki kicsoda-micsoda, akkor talán.
Azt láttam, hogy nem voltatok képben! Pedig Ferivel találkoztam tavaly is.
Bocsi! Majd igyekszünk legközelebb figyelni! Madarason a sátraknál is integetett nagyon valaki, hááát azóta se bírtam rájönni, hogy ki lehetett az...
Szandra & Feri ez kis köcsög kék zxr-es kölök integetett nektek. Há az én vótam.
Óóó, most látom csak. Pedig egy ilyen felkérésnek nem lehet(ne) nemet mondani.
Este Fony, Zanzibár koncert. Utána mi játszunk.
" LaciCR" egy köcsög " - jelszóra ingyen pálinka !
A magyar nyelv mára megváltozott, régen úgy mondtuk, hogy: legénnyel, leánnyal. Ma már úgy mondjuk, hogy: legánnyal, leánnyel!
Ezek szerint igazat írt a cikk. A magyar nyelvtan változik.
Vagy van, aki már régen kihagyta a nyelvtan órát (meg az iskolát), pedig akkor még benne volt a tantervben.
vagyis "matyar nyelftan"

amúgy múltkor itt szántó mellett A.kérnél árulták az afro magyarok a szerintük "dinyét"...2 tábla tőlük kb 50-50 méterre: DINYE
"asz amuty is matyar mrá bocsás mek"
Nyomtam egy likét (vagy lálykot?).
Ha már egyébként is a nyelvtannál tartunk.
Állatok!
Meg amúgy is... volt már nem egy olyan hsz itt is, hogy az emberkénk leírt vagy két sornyi valamit, de még csak arra se tudtunk belőle rájönni, hogy úgy nagyjából mit akart. Na azzal mit kezdjen egy számítógép?!