Köszi a szállást és a segítőkészséget, de sajnos nem megy most. Majd 2-3 hét múlva
De ha mégsem,én két hét múlva is benne vagyok egy gurulásban. Legalább nézheted a fehér füstöt.
Viszont úgy néz ki két hét múlva pénz áll a házhoz, úgyhogy akkor igazán elmehetnénk a Bükkbe. Egy felsőtárkányi kanyar szerintem mindenkinek ízlene.
Most akkor modern vagyok,vagy papucs? Válasz. Az én kis méregzsákom nem fog ellustulni,800 után meg már néha meg is lesz húzatva úgy, hogy bőven power fölé. Ez nem az én találmányom,tőlem hozzáértőbb mondta és így garantált,hogy nem lustítom el.
MZ-vel is kb ez volt. 1800 kilómétert járattam, aztán mikor megvolt a dolog, nem értettem, miért nem megy 4000 felett. Hát ellustult... 2-3 nap nyélgáz meg ködölés után tért magához. De olyan füstöt bakker, fehéren füstölt! Azóta se láttam olyat.
Nagyon mehetnékem van megint szlotákiába.
most már itt vagyok. Voltam,,,,megint 40km,,, lassan,nagyon lassan megyen ez a járatás projekt.Délelőtt viszont visszaraktam a régi 15-ös lánckerekemet,ezzel annyit elértem,hogy 7000-nél nem 108,hanem 122. Ez is valami.
Ezt még nagyanyámnak se szeretem elnézni