fekete nem jön be. kék nem jó mert ha elüt az árnyalat lehet hogy kurva ronda lenne. a másik CBR ben fehér, meg sok motorban a fehér adja nekem
, minden meglátszik rajta. De ha neked annyi időd van,hogy tisztán tartsd,akkor hajrá.
fehérrel
, voltam én is tavaly egy vezetéstechnikai tréningen és ha tehetem el is fogok még menni egy jó párra
csak nem olcsó egy alkalom
és ott tapasztaltam a különböző sebességről való fékezést és megállást, persze sok mindent még nem. De én akkor is azon vagyok ha autópályán veszünk egy átlagsebességet sztem olyan 110-130 között jönne ki az eredmény akkor egy motorral 150-180 közötti tempóval lehetne még menni, persze nem biztos, hogy nem üt be a gebasz, de nézzük a németeket
sztem nincs több baleset, mint nálunk, bár hozzáteszem ez az én személyes véleményem nem jártam utána
én akkor is egy 160-as tempót autópályán engednék gond nélkül. De kövezzetek meg ha nem értetek egyet
Máshol működik itt miért ne? De a lényeg akkor is az, hogy undormány, ami a pénzbeszedés miatt itt ma folyik! De nem akarok ma is e miatt agyfrászt kapni
igy van ahogy mondod.
majd szerzek képet
Zoli! Veled álmodtam ma reggelre