Még csak érdeklődés szintjén állok, mert úgy néz ki, hogy elmegy a háztól a pegazus és nyáron leraknám az Ak-t, aztán meg összeszednék egy kis pénzt valami nagyobb masinára . Tehát az éven nem, de jövőre talán összejöhet valahogy a motor is, úgyhogy 2012 nem lehet a világvége . Majd röhögve nézem a 2012 c. filmet miközben a popcornt tömöm kétpofára
menyi léd van rá? én tudok egy patent 250 banditot. szerintem nincs baj a sor4 / 250el . lovagoltam már páron, hát nem egy hirtelen bicikli de spanom GÖNCRŐL ---- BALATONVILÁGOSRA járt vele heti szinten, meg mindenféle találkozóra, rendszeresen pestre, 4 éve és SEMMI baja nem volt.
ja és még az ülést átkell húzatnom,meg tükröket kell vennem))
gondolom mostmár érted,hogy miért nem válnék meg tőle szívesen,úgyse kapnám meg a ráköltött lecsót,így viszont van egy zsír új vasam))
A zxr 400-am és a zx6r-jeim is 14500-as fordulaton szabályoztak. Sőt ha a zxr-nek a műszerfal alatt található kis ellenállást kivettem akkor 11E-nél. És mégis 500ccm alatti.
ígyóóóóóóó mit kellett arra költeni a féktárcsán kivül?
( nem okoskodtam az előbb csak azt hittem nem tudod )
én most örülök mert a CBR hibátlan, felpattintom az apraszakitól szervált 0 kilométeres első gumimat és kész ( igaz nem egy ragadós gumi, de jólesz az egy darabig...
amugy meg zsir új lánc szett, fékbetétek,olajcsere, első hátsó gumi, meg ugy minden jó. nem kell vele foglalkozni hálistennek elég a KTM el bajlódni...
bocsi csak már fáradt vagyok..))
én szívesen elcserélném a ciberét egyszer egy ilyen stílúsú vasra,de nem most mikkor 3 kilót költöttem a teljes felújítására...
őszintén én a sor4 500 alatt nem ajánlom,mert nagyon pörög ,16-20000 és hamar szétpörög a gép.
van a hondának egy jó kis 250 gépe aa vtr250.v2 blokk kb 150km/h a vége,kis fogyasztás és honda!megbízhatóság ,tartósság honda!
van a cbf 250 szintén honda ,nagyon szép (nekem is ez volt) jó kis gép ,de brasil gyártmány ,nehéz eladni és az alkatrész is problémás(pl.levegőszűrő csak a gyári és az 17000ft)
gondolom mostmár érted,hogy miért nem válnék meg tőle szívesen,úgyse kapnám meg a ráköltött lecsót,így viszont van egy zsír új vasam))
( nem okoskodtam az előbb csak azt hittem nem tudod
én most örülök mert a CBR hibátlan, felpattintom az apraszakitól szervált 0 kilométeres első gumimat és kész ( igaz nem egy ragadós gumi, de jólesz az egy darabig...
amugy meg zsir új lánc szett, fékbetétek,olajcsere, első hátsó gumi, meg ugy minden jó. nem kell vele foglalkozni hálistennek
én szívesen elcserélném a ciberét egyszer egy ilyen stílúsú vasra,de nem most mikkor 3 kilót költöttem a teljes felújítására...
ha valakinek válaszolni akarsz, használd a VÁLASZ ERRE gombot , és neki írod de mindenki fogja tudni
a csopperre gondoltam
nézz szé,t most sokan engednek az árból...
&ad_id=3598
van a hondának egy jó kis 250 gépe aa vtr250.v2 blokk kb 150km/h a vége,kis fogyasztás és honda!megbízhatóság ,tartósság honda!
van a cbf 250 szintén honda ,nagyon szép (nekem is ez volt) jó kis gép ,de brasil gyártmány ,nehéz eladni és az alkatrész is problémás(pl.levegőszűrő csak a gyári és az 17000ft)