Viszont,ha egyenes környéken lakik az ürge, jobb,ha van mi mögé elbújni,mert 150-160 fölött a Wolfon már majd letörik a fejem. Bááár,nem biztos,hogy így akar járni vele...
Ezért is írtam, hogy nagyjából. Most az a 20-30km/h ide vagy oda. Különben is nem hinném hogy a 250 sor 4 kategória csak a végsebessége miatt szerethető. Szerintem a választás bandit vagy zxr között ne a 30km/h-ás végsebesség különbözeten vagy a 6 lóerő különbségen legyen.
Azért ezek a kicsi blokkok 160 fölött már nagyon szenvednek a légellenállástól,úgyhogy én a sport,és a naked kategóriát itt nem venném egy kalap alá. Van összehasonlítási alapom. A kék,idom nélküli motoromnak 185 körül van a vége,a piros,idomossal meg mentem már 215-öt is.
Megvagyunk
Várjuk a jó időt ezerrel
Télen csinálgattuk az SV-t, meg elterveztük, h mivel rohadt drága lesz a benzin, sokat járunk majd biciklizni is. Tavaly nyár alatt már egész megszerettem én is.
Hátha nem lesz tápostücsöklábam nyár végére
Ő vett is a télen egy országúti bájkot, épp tegnap tesztelte le SPDvel, be van zsongva tőle
csak 20 évvel lenék fiatalabb meg nem kennék ekkora alkoholista ,biztos megkörnyékeznélek..))
Nagyon nem
Várjuk a jó időt ezerrel
Télen csinálgattuk az SV-t, meg elterveztük, h mivel rohadt drága lesz a benzin, sokat járunk majd biciklizni is. Tavaly nyár alatt már egész megszerettem én is.
Hátha nem lesz tápostücsöklábam nyár végére
Ő vett is a télen egy országúti bájkot, épp tegnap tesztelte le SPDvel, be van zsongva tőle