) akkor boldog névnapot neki is!
izé...valamelyik nap megyek Regécre. Ha még mindig igényt tartasz a kawás kártyára akkor odaadom...
szerencsére nem töröt, de fáj neki. elesett a csopperral, vagyis elcsúszott egy ilyen út széli kavicsos lószaron megállásnál gyök kettővel..
Pont ezért jártam régebben én is póló-rövidgatyában. Mivel nekem a motor nem hobbiból van hanem alapvetően közlekedési eszköz, nem tehetem meg hogy nagy melegben nem motorozok vagy nem megyek be a városba ha egyszer ott van dolgom.
Zavarta a lámpa. Rávillogok refivel,hogy én bizony király vagyok,mert nekem ez is van.
Na,a kedves közúti tesó a belső tükröt felhajtotta,és máris megnyugodott. Ez kb 40 sec. volt,utána már ki is kerültem (1. ne zavarja a lámpa,2 hogy haladjak is),de a forgalom miatt közvetlen elé mentem. Erre logikus,hogy mérgesen,vörös fejjel bosszú címszó alatt feltolja a reflektorait.Mondhatom,nagyon zavart,főleg,hogy csak 1 tükröm van még mindig
Értelmes egy ember...
Ha lett volna időm,akkor eljátszok vele.
Ez mostanság volt? Igazából nem tudom,melyik az a "hálós" cucc. Én überkirály és überkemény vagyok,szóval ilyenkor is bőrbe bújok.
Szerencsére még csak megszokásból se döntöm a motort,még bőrben sem. Csak azért nem,mert nem szoktam meg a döntést
De jaja,figyelek,nem nagyon fog előfordulni ez.. Általában,mint írtad,mikor máskor,ha a védőcucc nélkül
Szerintem lenne nézettség,így is van
Ilyenkor nyáron elég nehéz az úttestre koncentrálni
(Igazából gumipókoznám mindenképpen a gumikat.
Vagy kocsival vinném.)
Többnyire telón leszek elérhető, de naponta nézem majd e-mail-eimet
elérhető elérhetőségeim az adatlapomon
Szóval a nem kell ruha úgyse megyek gyorsan nálam mellőzve lesz.
És az igazat megvallva minden jó vétel eltűnt a palettáról. Ugyan mikor máskor?
Egyszer valami jót is linkelj már ide.
Például, hogy olcsóbb lesz a benya vagy 70 ft-tal .
Adee: Ez valami emelt erejű tompított. Ha rohadtul zavarja,akkor tegyen úgy,mint más.. Lehúzódik,elmegyek mellette,és ennyi. Mások se tolják rám a refit.. Ugyanúgy külön van a refim,mint neked, Egy lámpám és,az is a tompított. Ha minden igaz
Laci,tényleg,hát Bodottágot!