Egyaltalan nem jar ezert buntetes Rossinak, a tavaji Lorenzo-nak neki bodycheckezos (nyilvanvaloan szandekos) eset sokkal-inkabb bunti szagu volt. Node amig Marco Simoncelli nem kap buntetest, addig a mezonyben felesleges ilyesmirol beszelni, az elsot ugyis O fogja megkapni, ertelemszeruen. A harcias pulikutya ebben az osztalyban is jol hasznalja a testsulyfolenyet (es meg van pofaja a nehezebb pilotakat elonyben reszesito szabalymodositasokert kialtani.)
(Szerintem lesz meg ilyen.)
Jo szezon ele nezunk. A doktor nagyon tud, a valla gyogyul, a Ducatibol meg Yamahat fognak csinalni - hiaba mondjak, hogy nem. Ugyanugy az elejeben lesz vele, mint Stoner volt. Lorenzo sem veletlenul vilagbajnok, szerintem ezt iden is igazolni fogja. A vilagbajnoki cim sorsa szerintem iden is a legstabilabb versenyzoe lehet. A masik teoria, hogy megiscsak kijon a Stoner plusz es nagyon elhuz a pontversenyben. Egyelore nem tudjuk mik a pontos eroviszonyok, ez a 2 futam nem mond tul sokat. Stoner Katar meno Jerezben viszont bena, most meg ugye ki is lett utve. Egyebkent sem kifejezett eso meno Stoner, bar a szintet hozza, nem benazik vizen, mint pl. Pedrosa. 4-5. futamon lesz vilagos melyik 4 ember eselyes a vilagbajnoki cimre. A jelenlegi vilagbajnok eselyesek sorrendben (szerintem): Stoner, Lorenzo, Simoncelli, Rossi, Pedrosa, Spies
) hiánya miatt nem mindig azt írja amit kellene. Persze azt szokták mondani minden nézőpont kérdése.
Kár volt ezért a malőrért, jobb verseny is lehetett volna ebből. Bár eddig csak a lyutyubon lévő epizódokat láttam belőle.
Rossi nem fellökte kedvencedet hanem elcsúszott miután megelőzte. Tehát szándékosságot nem igazán lehet rákiabálni.
. Mint az Stoner is elmondta ez egy véletlen versenybaleset volt, nem több.
Tehát felnőtt létedre kurva bátor vagy a neten? Gratulálok! Csak így tovább a csúcsig!
rossi nem tudja elviselni,hogy kiöregedett?
(kurva kekszklopsz)