Nekem akkor is az en kepem tetszik jobban, az olyan muveszi.
ha őszinte akarok lenni Stoner ment nek hátulról azért esett el Rossi nem csoda, hogy nem segítettek neki a pályamunkások
ha nem megy neki onnan még a Doki vissza tudta volna hozni
attól függetlenül, hogy ő volt a hibás előtte volt már mikor elesett, írnak ezt is azt is ne egy oldalról olvasd.
Dottore! 8VB-hez melto versenyzest kerek szepen!
. Vagy mindenki alapból kapna két boxutca áthajtásos büntit előre évadonként és akkor nem bántaná egy drukker lelkét sem az "igazságtalanság". Szerintem Stoner is csinált már ilyen általad szándékosnak mondható balesetet. Mivel motorozom pályán ezért lehet kicsit jobban látom a dolgokat mint Te. Én nem gondolom, hogy ez tuti csúszásos esés kellett, hogy legyen. Na persze az lett, de már sokszor csinált ilyet és 99%-ban bejött neki. Akkor meg mindenki, még a többi versenyző társa is csak elismerően nyilatkozik róla. Nem várom el tőled, hogy átlépjél a dolgon mert megismertelek annyira, hogy tudjam hosszú ideig fogja égetni lelkedet a Rossi iránti gyűlölet. Na nem irigylem tőled ezt a mentalitást.
hogy váltak el Rossitól utána Haidentnel szemben is gusztustalanul viselkedtek.....
Nekem nincs semmi bajom Rossival jó csávó + minden és amit eddig elért az utánozhatatlan, csak Stonert jobban komázom vagyis inkább a motorozási stílusát egy ááálaat......