Kivancsi vagyok Rossinak meg mindig van-e kedve Troy Baylissel meccselni a "foldkeregseg legjobb motorversenyzoje" cimert. (Egyebkent mar leirtam, hogy ez a megmerettetes eleg keteselyes, de ha muszaj lenne penzt tennem valakire, en Rossira tennem).
Eleg regota tarto vitara lehetett volna rendezni tegnap, ha odaadjak Stonernak Rossi Ducatijat mondjuk 8 korre.
Elnezve az elmult par futamon latott "hanyatlast", siman lehet, hogy "elbukja a VB"-t. Csak annyiban erosodott a pozicioja, hogy az ot lenyomni kepes ellenfelek szama leredukalodott egyre. Lorenzo lehet egyedul kepes erre, ami megfelel a normal ugymenetnek, ha tekintjuk, hogy o a cimvedo vilagbajnok. Ez a szezon is kezd ugy alakulni Stonernek, mint a tobbi. Az elejen jo, a kozepen gyenge, a vegen jo (de mar keso). Ha megnezed a historiat, ez tavaj, tavajelott, de meg 2008-ban is igy volt. Ennek 3 oka is van szerintem:
- Casey idegbajos, nem birja a nyomast. (bar iden meg nem perecelt onhibabol)
- Casey gyorsabban tanul a tarsainal es a szezon elejen, amig a tobbiek az uj motorral szopnak, O nyomja a gyozelmeket. Ev kozepere eltunik a nagy elonye.
- A szezon kozepen vannak az europai palyak, amiket az ellenfelei jobban ismernek, mint a tengerentuliakat, igy Casey elonye megintcsak kisebb a szezon kozepen.
Biztos vagyok benne, hogy Lorenzo nagyon fogja mogyorozni a kovetkezo futamokon.
Te marha.
Rossi valóban nem a legjobb ducatis, hanem a legjobb motoros a világon . Dovi biztosan nem nyomná le ugyanolyan motoron. Hogy Stonernek mennyi köze van a honda fejlesztéséhez azt nem tudom, de az a sejtésem, hogy nem sok(nem a gonosz beszél belőlem). Simoncelli meg pont olyan ostoba mint amilyennek kinéz. De fejlesztés ide vagy oda, meglepődnék ha nem a kedvenced lenne a VB.
Tudod, akinek van legalább 80-as iq-ja, az rájött, hogy hozzád intéztem nem túl becses szavaim, és lusta voltam a válasz erre gombra nyomni. Vagy ezt, te is tudod, csak kerülöd a válaszadást?
Rossi esete sokban hasonlít Sumijéra. Egy esélytelen verdát próbálnak világbajnokká gyúrni. Mennyi időt fognak elpocsékolni csodában reménykedve. Én mindkettejük helyében venném a kalapom mintsem végleg lejáratnám magam a silány középmezőnyben. "Ezt még a MOL sem támogatná"
Én se értek igazán hozzá, de azt meséld már el, hogy mitől akkora bunkó, hogy mammautot lehetne vele ütni? Egyszer majd valaki jól szájbakufircolja , és akkor visszavonul a box sarkába sírdogálni...
sok okot fel lehetne sorolni ha másért nem is akkor a tapasztalata miatt de ezért írtam hogy biztos nagy balhé lehetett köztük, de még olyat is el tudok képzelni hogy a csaj meg vette a lehetőséget a mai pénztelenségben ez is egy lehetőség
A vilag legjobb motorosanak meg kellett elegednie a 3. hellyel. En mar annak is orulok, hogy nem esett el, amikor megelozte Dovizioso.
Mivel Stoner ezen a hetvegen nem adott lehetoseget arra, hogy kieljem a csodalatomat, kenytelen vagyok furkalodassal jollakni. Vegyunk sorra nehany dolgot, ami kezd korvonalazodni.
Ime:
- Rossi nem a legjobb Ducatis (de legalabbis ez nem mondhato el egyertelmuen). Amiota Jeremyvel jobban belevetettek magukat a fejlesztesbe, a gyari Ducati megrosszabb, mint eddig. - Lehet, hogy megiscsak Stoner a jo fejleszto es nem Rossi?
- Ugy fest Lorenzo boldogul Rossi nelkul is, igeretehez hiven az erosebbnek kikialtott Hondakkal szemben is abszolut VB-cim eselyes.
- Ugy fest, hogy a sokak altal sokra tartott hudekemeny Simoncellitol, nem hogy nem szart be a mezony, hanem lassan a VB mazsolaja lesz belole. Gyari motoron 100 pontos hatranyban van az elejevel szemben es nagyjabol mindenki ki van ra akadva, akit nem Fausto Gresininek hivnak. Ezen a futamon es gyonyoruen szivatta Spies.
Az biztos, hogy en, a hulyegyerek a kis pilisi falu vegeron nem ertek a MotoGP-hez. De hogy a felszolalok 99%-anak sincs tobb fogalma errol az tuti. Tisztelet a SzabiCBR es hasnolo magassagokba eljutott kolegaknak...
mondjuk ha Pedjózsi csinálná ugyan azt akkor őt istenítené
lényeg hogy Stoner
Eleg regota tarto vitara lehetett volna rendezni tegnap, ha odaadjak Stonernak Rossi Ducatijat mondjuk 8 korre.
Először ment GP-motorral, 1:49,38-at ért el.
Rossi legjobb köre vasárnap 1:49,30 volt...
- Casey idegbajos, nem birja a nyomast. (bar iden meg nem perecelt onhibabol)
- Casey gyorsabban tanul a tarsainal es a szezon elejen, amig a tobbiek az uj motorral szopnak, O nyomja a gyozelmeket. Ev kozepere eltunik a nagy elonye.
- A szezon kozepen vannak az europai palyak, amiket az ellenfelei jobban ismernek, mint a tengerentuliakat, igy Casey elonye megintcsak kisebb a szezon kozepen.
Biztos vagyok benne, hogy Lorenzo nagyon fogja mogyorozni a kovetkezo futamokon.
Rossi valóban nem a legjobb ducatis, hanem a legjobb motoros a világon
Mivel Stoner ezen a hetvegen nem adott lehetoseget arra, hogy kieljem a csodalatomat, kenytelen vagyok furkalodassal jollakni. Vegyunk sorra nehany dolgot, ami kezd korvonalazodni.
Ime:
- Rossi nem a legjobb Ducatis (de legalabbis ez nem mondhato el egyertelmuen). Amiota Jeremyvel jobban belevetettek magukat a fejlesztesbe, a gyari Ducati megrosszabb, mint eddig.
- Ugy fest Lorenzo boldogul Rossi nelkul is, igeretehez hiven az erosebbnek kikialtott Hondakkal szemben is abszolut VB-cim eselyes.
- Ugy fest, hogy a sokak altal sokra tartott hudekemeny Simoncellitol, nem hogy nem szart be a mezony, hanem lassan a VB mazsolaja lesz belole. Gyari motoron 100 pontos hatranyban van az elejevel szemben es nagyjabol mindenki ki van ra akadva, akit nem Fausto Gresininek hivnak.
Az biztos, hogy en, a hulyegyerek a kis pilisi falu vegeron nem ertek a MotoGP-hez. De hogy a felszolalok 99%-anak sincs tobb fogalma errol az tuti. Tisztelet a SzabiCBR es hasnolo magassagokba eljutott kolegaknak...
Meg mi az hogy a menedzsere?
megint van neki?