Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Én lemaradtam a MotoGp-ről,nem tudtam,h most nem reggel 10körül lesz
A m1 most közvetiti a 125ccm versenyét,azt felveszem,de a Rossiékat nem nagyon fogják ismételni.....
Nagyon komoly volt mikor Lüthi bukott és keresztül mentek a motorján
Nagyon nagyot estek remélem jól van Lüthi

Ennyit az újságírokról még alszanak, ahelyett, hogy írnák a híreket
Érdemes volt felkelni, nagyon jó futamok voltak

Mind a 125, a 250 és a MotoGP

Nagyon sajnáltam Talmát, hogy bukott remélem semmi baja. Pedig nagyon jól ment

Rossi doki egy kicsit elbaszta a dolgot, kár hogy felöklelte Melandrit

Viszont le a kalappal Capirex és Biaggi előtt

Végre egy élvezetes, izgalmakban dús meccset láthattam
Edzés eredmény 125 ccm

GO !!!!!! TALMA GO !!!!!!
NEXT futam pálya

link
SZIASZTOK!

ROSSI RAJONGÓK NE HAGYJÁK KI:

www.gportal.hu/valerossi

LETÖLTHETŐ VIDEÓK, IRDATLAN MENNYISÉGŰ KÉPKULISSZATITKOK....

NEM FOGJÁTOK MEGBÁNNI!
pontosan nem tudom , de ha okosságokra lesz szükségünk fordulhatunk mostmár egymáshoz, vagy az ellen nem vééd?
Ezt hogy érted??
Bizalmad bizalmat gerjeszt
Szóval azt mondjátok sokat csal az órája a 125-ösöknek....hallottam már!NEm baj csak azért lsz 125-ösöm hogy előbb lehessen korlátlanom!Süti lesz majd kérek tőletek nagy okosságokat meg tanácsokat mert itt legalább értetek hozzá!
Köszi szépen
A Motor Revü tesztje szerint 159 km/h, ha jól emléxem. De óra szerint kábé 180. Amennyiben 125-ösről van szó.
Ezt pontosan nem lehet megmondani,függ a motor állapotátol,de ha egy"átlagosat"nézünk az biztos tud 150-160-at
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy egy alap Aprilia Futurának mennyi a végsebessége?
Én azt véltem látni, hogy az egyenesekben sokkal jobban ment a honda és hosszabb egyenesek, nomeg hibátlan honda működés esetén újra csúszkálni kellett volna a dokinak, hogy visszahozza a veszteségét a kanyarokban...
(azért kíváncsi lennék, mit éreznék 18-24 kör "lelkes" pályamotorozást követően, ha ~8 után azt éreztem, amit... )
Ez már inkább egyetértés lesz:
Rossinál azt látom, hogy nagyon kiegyensúlyozottan megy (pl. G. ment legjobb időt ugye az elején, Rossi meg nagyjából végig ugyanazt az időt mente). A korlátok nála sincsenek kijjebb, ellenben ő valóban képes egészen a határon menni, méghozzá folyamatosan (tavaly csúszkált is rendesen a győzelmekért). Én Gibernaut nem csípem, de ez nem annyira a versenyzése miatt van így, inkább arcra, de valószínű, hogy ebbe Rossi is belejátszik, hiszen rengeteg okot ad annak az arcnak a savanyú kifejezésre.. Szerintem is direkt szivatja egy ideje. Ettől tudom (pontosabban vélem) megérteni Gibernaut, hiszen tényleg küzd, tényleg toronymagasan teljesített (pole pos.) és mindez hiába, mert Rossi minimum látszólag "gyerekjátéknak fogja fel" , azaz nem feszülnek pattanásig az idegei. Iszonyatos lelkierőre, motivációra lehet szükség, hogy ellene küzdjenek (és az dobogó tetejéért). Mert vele menni "könnyű" lehet (nekik), ellenben megelőzni és leszakítani...
A lényeg: nagyon élvezetes volt a futam
Aszondja 1ébként Gibby, h már az első 3 körben is észlelte a befecskendezés hibáját és az uccsó körben ez szart be teljesen. Hát azért az elsőtől eltekintve akkor még simán futott 1.59 alatti körrekordokat.
Lehet igazad van, ezért írtam, h első felindulásomban feltételeztem az alapján amit láttam és Gibernau hát kissé szélsőségekre hajlamos természete alapján. Azt viszont fenntartom, h Rossi "játszik" Gibernauval pláne mióta összebalhéztak. A taktikát is fenntartom, véletlenül nem jöhetnek ennyire ugyanolyan séma szerint ki a versenyek 1-2 kivételtől eltekintve! Rossi sztem sem isten, de vmi oknál fogva nála a korlátok picit kintebb húzódnak, mint a többieknél. De rajta is lehet látni, amikor határához érkezik ő is hibázik.
Én most jól "belédkötök"... (természetesen ez az egész szvsz)
Gibernaut szerintem jogtalanul fikázod, mert:
0. A legfontosabb: a versenyzőkön és csapataikon kívül senki nem tudja a tényeket
1. A pályarekord is amellett beszél, hogy valamit tud, emellett senki rajta kívül nem volt Rossi közelében. Utóbbi pedig versenyről-versenyre így van.
2. Ez nem forma1, itt nem a színészi előadáson van a hangsúly szvsz, főleg, ha egy második helyről és annak pontjairól van szó, nem mondhatod komolyan, hogy annyira "égő" első helyett másodiknak befutni Rossi mögött, hogy inkább kiáll a fűre..
3. Rossi klasszis voltát nem lehet tagadni, főleg egy világbajnoki szintű Yamahán, de ezzel együtt nem a GP istene, szerintem ha kérdeznéd, biztos nem azt mondaná, amit te állítasz, hogy: előzz meg, vezess taktikám /ismét/ bedobom, majd jól odacsavarom az utolsó három kanyarban és lealázom az ellenfelem, mert igazából ez az egész csak játék és mese számomra.
4. Hót amatőr utcai "biciglistaként" mi mondhatunk akármit, hogyan kéne egy "tisztességes" versenyzőnek viselkednie.. Valószínűleg már amatőr versenyzőként is másképp vélekednénk róluk és a helyzetekről: elég volna egy pályanapon (a gyorsak között) így tapadva a másikra róni a köröket (a motorok közt 1-5 motorhossz max távolság) és beszúrni nem a legideálisabb ívről , közben csúszkálva.. Hát még akkor, ha előzés után az előbbi ellenfél nem rest úgy beszúrni, hogy alig bírja bevenni a kanyart, miket meg letol a kavicságyba..
Egyébként mikor jött a beszart a motor szitu, Rossi már kissé meglépett! Gibernau ahogy láttam próbálkozott, csúszkált is az RCV aztá kezdett lemaradni kissé és utána halt be. Persze lehet tényleg kifogyott a benzin, de sztem akkor sokkal dühösebb lett volna amilyen hisztérikus személyiség.
No azért várj! Ez csak az én feltételezésem amiben nagyrészt az is szerepet játszott, h dühös vagyok rá mert megint hagyta, h irányítsák! Mondjuk a monitort figyelő csóka arca is elég árulkodó volt a végén. De mondom, ez csak feltételezés bár azt fenntartom, ha semmilyen gixer nem történik akkor is kudarcot vallott volna a spanyol. Egyszerűen nincs már ott fejben a végére. Tud olyan gyors lenni az RCV-vel, mint Rossi az M1-gyel ezt többször megmutatta de a verseny végén mindig hagyja, h az történjen amit Rossi akar. Rossi nem véletlenül lassított 2 perces köridők fölé a 16-18. kör körül(magukra is rántotta Capirexéket kicsit), Gibernaut előre akarta engedni...játszott vele. Az utolsó 2-3 kört pedig meghúzta 1.59 körülre mintegy na gyere kapj el, úgyse tudsz alapon.
Ha Gibernau hagyná Rossit végig elöl menni és úgy tartani vele a lépést, néhol beszúrogatni neki (tehát a saját fegyverét ellene fordítani) úgy ahogy a mostani futam 17. köréig csinálta és utána az utolsó körben meglepni akkor talán lenne esélye a végső harcban. Szerintem, de én is laikus vagyok nem versenyző. Mindenesetre - bár tom a Rossi-fanoknak teccik a szitu - uncsi ez így.
Azt akarod mondani hogy az ilyen profi sportban is vanna kekkora faszok? mert ehez nagy pöcsnek kellenni, hogy eljatszak egy szaramotorom benzinemsincs játékot a legvégén. ez szinte már nevetséges. igy enis tudnek akkor motorozni
feladni mindent lehet. azt hittem akik ottvannak vérrofik és csak győzni akarnak. gibernau igy szamomra szánalmasnak nevetségesnek tűnik. ez nem motor verseny.
Hülyéskedsz??? Igyexem elfogulatlan cikkeket írogatni, bár azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha elismerem nem kedvelem a Valentinot övező kultuszt és őt magát sem. De ő a legjobb, pont. Hjajj pár éve még nem így gondoltam, túl sokat tulajdonítottam a Hondának a sikerből de ez van. Ha Rossi átmenne Burgess-szel a Kawához, stabil dobogós lenne minimum jövőre.
Viszont Gibernau egyre unszimpatikusabb, pedig sokáig neki drukkoltam. Nem az idei sikertelenségei miatt, hanem mert ahogyan ezt viseli.
Talmát meg sajnálom. Majd legközelebb.