)! Tehát azt tanácsolod, hogy D207...ráadásul az csak 25e.-(szerelve). És az sem ér, hogy egyik hónapban egy hátsó, következöben egy első? Sokkal kevésbbé terhelné a költségvetést...főleg, hogy a nejem tegnap előttre van kiírtva
sok szerencsét!
kopott hátsóhoz ujj 1-őt?
erre brian,meg a
biztos van valami magyarázat is,bár most hirtelen nem tudok,
viszont!
kb 30ezer.
használt utcait nem érdemes venni,max ha vki-nem használta.
,egyes tesztekben 2000km-nél elkopott,gondolom
),de gondolom nem szeretnél 4000-nél cserélni...
bár azt kicsit fura,hogy ilyen régiek!
ebben nem tudok tanácsot adni.
Az MTR23-ról még azt sem tudom, hogy milyen a mintája, sajnos a google ebben most nem volt a barátom, de az eladó a hétvégén küld képet róla. Az általad talált teszt alapján minősíthetjük jó guminak? Egyébként szerencsére pont van az én méreteimben eladó párban, azaz 120-160/60 17". Visszatérve a D207-re(erről is teszek fel képet) a Forgó-guminál 160-asban van csak, de a telefonon a Dunlop Qualifier-t ajánlották 120-ban hozzá. Nemtom....
ez nem reklám,csak szimpatikusak a megnyilvánulásai
bár 1kicsit drága
,de nála biztos nem mész lépre...
csatlakozom az előtem szólóhoz!
,ami nem nagy baj,egyébkén sem készülök sebességrekordot dönteni...
...és nem feltétlenül csak a "szegényebbek"...a tehetősebbek közül is sokan ezt teszik, mert kb. 25000-től megy egy komolyabb gépnél a gumi pl. előre és ez a legalja.
És azért ez a "gazdagabbaknál" is elvi kérdés lehet...min. 25000 egy gumiért?! Na neeeeee...
...és akkor megint nincs gumim. Akkor eldöntöttem, az utolsó eset volt, hogy új gumit vettem.
Nem beszélve a sok kátyúról, amik szétütik a drága felnidet gumival együtt...mert hogy így is jártam.
Remélem sikeres lessz!
Végy 1hátsót,az elsőn meg ne rágódj!
Nekem van 2jóállapotú 1-sőm,neked adom ha kell,csak érte kell menni,tudod mindíg elszórok 1-et
1-1csajnál.
szóval az 1ik bridgestone bt056-os 9000km vácon,a másik bt14-es 4500km budán...
szóval az 1ik a tiéd lehet,legalább segitek a kis jövevénynek!