nagy részét pályán.
Nekem is sportmaxx van fent elől hátul. Az elsőnek a két széle nagyon látványosan kopik nekem is. A hátsón viszont semmi kopás nem vehető észre, csak a pályázások után a gumo két széle kékes-feketés-lilás színűvé válik.
na azé slick mer az ugye ócsóbb!oszt ugyis csak pályán hordom a motort.
. Azt írják róla hogy "hosszú élattartamú (nehezen kopik) ez valószínű hogy a keménységéből adódik,és jó vízelvezető képességű ezáltal vizes útron jó úttartást biztosít"
. Én tapasztalataim a következők: nyugottan lehet akár közúton, akár pályán (ha nem vagy egy Rossi) élvezetesen menni vele.
Vizen még nem próbáltam. Azt elárulom hogy most gondolkodom azon hogy lecserélem valami jó minőségű versenygumira, mert a közúti vezetési morál és az élvezetes motorozásért is
inkább többet megyek mostanába pályán, igy az ilyen GUMA jobban koorigálja a f..ságaimat. De azért a műszakira meghagyom.
Ezek a gumi atmerojet jelolik. Nagyon hasznos informacio ha szamolgatni akarod a geometria valtozast amikor gumi markat (vagy meretet) valtasz. Na persze ha nem irjak oda a gumihoz akkor egyszeruen megmered a gumit es kesz :)
a michelin slickeknél is hasonló...
kint van a szövet!