. Felrakod emelőre a mocit veszel 1 ív legfinomabb vizes csiszolópapirt.berakod 1esbe alapjáraton a hátsó gumira folyatod a vizet és szép finoman
körbesimogatod a vizpapirral .látnifogod mikor jött le a cucc mert másképp áll meg a víz a gumin az elsőkeréknél ugyan ez csak kézzel kell forgatni .én igy csinálom és tuti.
Te fújtál már le vele vadi új gumit? Nem csúszott utána?Nekem az új elsőre is kéne, meg a másik motoron, mind a két gumi új, ha megyek érte a szerelőhöz ahhoz is kéne... mert különben mehtem az első 300km-t óvatosan hogy lejöjjön róla a védőréteg vagy micsoda(szilikon?)
Hmm... hát olyanom nincs épp
Ez azt jelenti, hogy erre a motorra az épp pillanatnyi gazdái közül a 2 évvel ezelőtti költött utoljára azért került nekem 180ezerbe a felújítása
az helyett vetem a Pilot Sporty-t. Ajánlott lenne a hátsót is lecserélni(az olyan mintha új lenne) ? Köszi a választ
Ha 0006520 van ráírva(ha az az a jelölés az ellipszis alakban) akkor mennyire gázos egy '06os gumi, ha döntögetni akarok? (MACADAM 90) Ha az új gumit befújom szilikon eltávolítóval az jó ötlet?
).
a helyzet az hogy féktisztítóval nem nagyon fújkálnám a gumimat ugyanis elöregíti....úgy ahogy a láncban lévő gyűrűket(O, X, W, Z XW) is tönkreteszi... szerintem meg egy óvatos kis csapatással simán lehozhatod azért nem lesz olyan mintha szappanos lenne a felület... lehet hogy nem nyújt majd maximális tapadást de azért ha olyan problémás lenne akkor árúsításhoz se hagynák rajta....