Hi!
Szerintem jó gumi az M3. Én GSR-en használom. Utcán a futásteljesítménye és tapadása tökéletes,de pályán is jól szerepelt nálam.
12000 van benne.Tavasszal megy fel az új M3
amint láttad , én is csak "....." mert nekem ezt mondták...
amit én láttam : kakucson 3-4 kör bemelegítés után 47-es köröket simán lehet vele produkálni, de az első 2 kör siralmas...
"-Pályán nagyon lassan lehet felmelegíteni, de ha eléri az üzemi hőfokot akkor már jól tapad."
Ez nekem olyan furcsa..Pályán nehezebb felmelegíteni mint utcán? Meg ha eléri az üzemi hőfokot pályán? 1-2 tempós kör és már túl is van az üzemi hőfokon szerintem..
Igaz én nem használtam , de három motoros cimbim is használ, ill. használt . Az alábbiakat mondták róla :
-Utcán nagyon jól viselkedik, és rengeteget el lehet vele melli 10-12000 Km hátul.
-Pályán nagyon lassan lehet felmelegíteni, de ha eléri az üzemi hőfokot akkor már jól tapad.
-Pályán is nagyon strapabíró, nagyon sok km-t kibír.
kb. ennyi...
SV 650-en volt. Nekem elég szarul tapadt ahhoz képest hogy sportgumi. Pályán elfutott, igaz én csak egyszer voltam fent életemben, tehát nem megyek 2 percet a ringen :)
Futásteljesítmény nálam olyan 10 körül lehetne, de használtan vettem.
MITO EVO-ra keresek slick gumát. 17"-ost
110-es előre és 150-es hátra.
honnan lehetne beszerezni és persze ne csillagászati összegekért
Type 4 a legpuhább
Type 3 medium
Type 2 hard
a slicknél:
ydc - soft
ycx-medium
ycy-hard
Bridgestonéknál T4 T3 T2 hogy mutatja a puhaságot- keménységet? T4 a puhább, és a többi a keményebb? Vagy pont fordítva?
Miben különbözik a sima változattól?
Szerintem jó gumi az M3. Én GSR-en használom. Utcán a futásteljesítménye és tapadása tökéletes,de pályán is jól szerepelt nálam.
12000 van benne.Tavasszal megy fel az új M3
amit én láttam
Ez nekem olyan furcsa..Pályán nehezebb felmelegíteni mint utcán? Meg ha eléri az üzemi hőfokot pályán? 1-2 tempós kör és már túl is van az üzemi hőfokon szerintem..
-Utcán nagyon jól viselkedik, és rengeteget el lehet vele melli 10-12000 Km hátul.
-Pályán nagyon lassan lehet felmelegíteni, de ha eléri az üzemi hőfokot akkor már jól tapad.
-Pályán is nagyon strapabíró, nagyon sok km-t kibír.
kb. ennyi...
Futásteljesítmény nálam olyan 10 körül lehetne, de használtan vettem.
minden van ami téged érdekelhet. Mondasz egy korrekt árat és viheted!
tel: 06304807856
jó állapotu enduro gumi van eladó felnivel együtt vagy külön-külön is.