ez nem kérdés..
.Figyu,a 2000 ft/gumi sem drága egy konplett gumizásra,szóval ezen kár vitázni,meg a szervízt megpróbálni lejáratni. A barátod minket próbált becsmérelni,leszólni a szervízes kollégánk beírása alapján,úgy,hogy fogalma sincsen róla,kik vagyunk,nem is ismer bennünket..
Nálunk CSAKIS KIZÁRÓLAG ÚJ 2012-es gumik vannak,szóval felesleges jönni ezzel a nálam még jobb ár van-nal...2010 es dotos gumit én is hozok neked a mi árainknál még jóval-jóval olcsóbban,de a haverodnak is megírtam,nincs rá kereslet,ennyi. De ettől én még a haverodat nem fikáztam sehol és senkinek,sőt még voltam olyan kedves,amikor gumizás után érdeklődött,még segíteni is próbáltam,hogy nálunk ennyiért lehet...amúgy elég érdekes,hogy ő tuti forrásból tud új gumit,mégis itt a fórumon meg venni akart pirellit újat...mert hogy én akkor írtam neki először,ha visszaolvasod,amikor új gumit keresett a haverod..de engem nem érdekel ez a meddő vita,hidd el,kettőtök nélkül is van elég ügyfelünk,aki teljesen elégedett az árainkkal és a minőséggel,amit kap mind nálunk,mind a szervízben,szóval részemről ennyi. Remélem sikerült megoldani tényleg nagyon olcsón a gumizást is,meg a gumit is
valamiért a Bridgestone is 5 évet vállal a sajátjaira...(ismétlem a tárolás módja nem mindegy!)ha ettől olcsóbb egy gumi,hogy 3éves,engem érdekel!