Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Nem tudom aktuális e még a felhívásod, hisz eltelt pár év..
Szívesen csatlakoznék utasként útjaid során..
Szép napot! Edina
Sziasztok,

ez erre vonatkozik?

Kedvezményes túrajegy (érvényes a Grossglockner Magashegyi útra, a Gerlos és a Nockalm Magashegyi Útra

Ha már ott vagyok mindhármat megnézném, de egy napra sokallom, több nap meg most nem fér bele.

https://goo.gl/maps/H1gkiF98yM11nYNM6
köszi.
Ez junius 9 17:30 es 18:45 kozt, mire leertem zell am see- elmult 19 ora rendesen,nem volt gyumolcserleo meleg, kb 12-13 fok, vizatfolyasok, egy gramm forgalom sem, viszont elveztem nagyon hogy egyedul vagyok.
Nekem nagyon megerte az idopont.
Köszönöm. Arra van tapasztalat, hogy mennyi idő kb a két látványúton a teljes áthaladási idő?

A 3-4 óra utáni motorozással az erdélyi tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy elég hideg tud már lenni fent a hegyen, miközben lent még bőven 26-28 fok a hőmérséklet 4-5 óra magasságában. (Nálunk 9 fok volt nyár közepén a Transalpinán 5 óra magasságában....)
Napkozben ha jo az ido tömeg van mindkét latvanyuton,a glocneren azert du 3-4 utan mar kevesebb a forgalom.
Tudod, hogy bízok benned!
És tudom, hogy pontos, precíz lesz, ahogy szoktad.
Ok. Kozben "szamolok" en is. Mi a jobb, autopalya es/vagy csillagtura, esetleg egy kanyarra felfuzni, stb. Tudod ahogy szoktam.
Szia!
Kriszta majd egyeztet a barátnőjével.
Ők voltak, biztos segíteni fog.
Fel is ajánlotta a segítségét./Útvonal, szállás/
Mi meg megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok,

ha valakinek van tapasztalata Stelvió és Grossglockner vonatkozásában az meg köszönöm.

Amire gondolok:
-útvonal
- mikor érdemes menni (már nagy valószínűséggel nincs hó)
- mely időszakok, napok kerülendőek (pl évenként akkor van valami rendezvény)
- esetleg szállás
- egyéb
Sziasztok motorosok! Júlis 8 és 28.-a között tervezem bevenni európa legészakibb fokát, igen, Nordkapp túrára megyek. Ha lenne kedve valakinek csatlakozni, akkor kérem jelentkezzen.
Üdv.: András
Szeritem reménytelen.

Hány kiló vagy, férfi/nó, milyen magas, stb. Ez már sok mindent befolyásol. Pl ha 110 kiló vagy ls férfi egy sportmotoron hátul elég furán néznél ki. (Másba bele se merek gondolni.... :) ).

Csopperrre meg fel akarsz-e ülni? Ezek a végletek. Mennyit motoroztál már? Mi lesz akkor ha utasként te másképp gondolod a kanyart mint a vezető és csúszás lesz a vége. Ezekkel is számolj. Sokan elvből nem visznek utast, akik meg visznek azoknak van utas állandóan szinte.
hali
Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
irj
Sziasztok!
aprilis 27-majus 3-4 ig rövid Erdelyi csavargast tervezek. Igazabol egy jó maj 1-i bogracsos bulira mennék, szallas nem problema!!!! Ha valakit erdekel , jelentkezzen, aztan reszletezem a tervezetet, Üdv mindenkinek,,,,,
Sziasztok!
Teszek egy próbát. Kisebb, de inkább nagyobb motoros útjaimhoz társat keresek. Hölgy útitársnak is örülnék, akár saját motorral, akár utasként kíván részt venni a kalandban. Fontos, hogy előbb megismerjük egymást, bárki legyen is az önjelölt, hogy kiderüljön, tudunk-e hosszan csavarogni a térben és időben.
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek
Üdv
Sándor
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tervezzük barátaimmal hogy nekivágunk a 66-os útnak. Érdemes önállóan nekivágni vagy csak a szervezett túra a járható út? Kérlek segítsetek ha tudtok!! Köszönöm!:)
MAMI kupához keresek csajokat!
Hello! Mostanaban Szlovakiaba nem keszültok ? Motoros társat keresek :D
Hello! Mostanaban nem keszul valaki Szlovakiara egy kisebb túrára? Vagy esetleg van itt valaki szlov.- magyar határ környekérol?
Hello. Szlovákia melyik részén szeretnél menni?
Hello! Talán mindenki ébredezik ebből a hosszú téli álomból, ezért is szeretném megkérdezni járt-e már valaki közületek Tátrában Május környékén. Tervben van május közepén egy Lengyel (Krakko) kanyar, és Szlovákián keresztül nyíl egyenesen felfelé, magas Tátrán keresztül terveztem meg az utat. Mennyire lehet számítani ezen időtájt 0 vagy akár kevesebb hőmérsékletre(hegyekben), gondolom az eső szinte garantált lesz. Akinek van valami tapasztalata kérem ossza meg velem, velünk. Köszi.
hello! csak egy tura köztespont tipp ha esetleg valaki erre jarna :)
http://youtu.be/9IrpJ_sXjnc
Hello mindenki!

Augusztus 17-20 ig lent leszünk Horvátországban 2 fő / 2 motorral. Nem tervezünk előre foglalni szállást, a terv az, hogy megyünk megyünk aztán majd lesz valami . Krk, Crikvenica, Novi Vinodolski, Selce, környékén valami kempingbe egy 2 személyes sátorban megpihenjünk. Viszont Bookingon ahogy elnéztem nagyon durván csövön van minden szállásadó, és tartok tőle, hogy előre bejelentkezés nélkül még egy kis parcellát sem tudunk bérelni. Van valakinek tapasztalata, aki ment már ebben az időszakban horvátba, és kempingben szállt meg? Ki mit javasol? Vadkempinget tiltják a horvátok, és annyira nem is szeretnék átmenni nomád életstílusba ebben a csodaszép 30 fokokban. Örülnék, ha tudnátok mondani valami biztatót a Hajrán kívül
valaszoltam a Jugo uttal kapcsolatban