? ? ? Inkáb feederezek. Asse olcsó!
Aszfaltoztasd le az egész tó körül
(600 kg jó minőségű bojli saját gyúrás esetén is 3 guriga
)
Hát kiszaladtam megnézni nekem ki van kátyúsodva
Mondom miért nem az rakja rendbe aki kigödrösíti? Valószínű nem én csináltam hanem azok akik a statisztika szerint több mint 70 napot is eltöltenek egy évben azon a pocsolyán
Amikor az állami jegy számot(elöző évi) vagy nevet ütik be, már dobja is a rendszer, ha eltíltás alatt, állsz, ha nem adtad le időben a fogási naplód stb. Ha valami bűn kiderül rólad akkor vibrál az a szar és nem adható ki a nevedre állami horgászjegy ami legújabban ott díszeleg a fogásinapló első oldalán.
A kettő egyszerre nem megy
ennek ellenére még nem izgultam fel egyetlen szőrös férfi segglyukra sem
Amint az idő olyan lesz, már mehetünk is,Kezdés Akaliban.
Alkoholt csak nagy ritkán,különleges alkalmakkor iszom,de a pecázás nem ezek közé tartozik,azért kösz a felajánlást.
Mert amit én láttam ugyanarról a balaton grand pí-ről
Na válasszuk el a balatont és egyéb horgásztavakat.
10-20 50-150 hektáros bojlival bejáratott tavon általában nem szükséges a nagy mennyiségű etetés
Van ahol kifejezetten rontja a fogási esélyeket
Azokon a bojlis tavakon ahol nem jellemző nagy mennyiségben keszeg, kárász ott nyugodtan lehet szórni a magvakat. Ahol túl nagy a mennyiség a kárász akkor is rábassza magát a bojlira ha sokat szórsz belőlle.Ha dévért fogtál rábasztál
Tehát szerény véleményem szerint pontyozáshoz bejáratott bojlis vizen nem kell a bődületes mennyiségű bojlis etetés.
Balaton: Kifejezetten nem ismerem, talán 3-szor ha horgászhattam rajta életembe ( zánka, akali, balatonföldvár)
amit tudok azt a tv-ből tudom, mert csörgő tomi előszerettel járt le imperiálos korában. (ma már a szücsi völgyi tavat üzemelteti ( voltam már ott néhányszor horgászni előtte)
Nos annyi leszűrtem, hogy az a kibaszott hatalmas víz áramlik mint a barom. Akkora qrva szívó, vagy nyomóhatást képes kifejteni fenéken, hogy a 200 méterre hordott boja etetése lehet, hogy fél óra múlva a parti kövezést verdesi, vagy eltűnik a túl oldal irányába a málé és otthagyja a bóját mint szent pál az oláhohkat
Egyébként ennek tanúságát lehetett látni a tavalyi balatoni nemzetközi versenyem, hogy a román( vagy szerb?