Pontosabban 1 méreteset, mert a Balcsin is fogtam egyik éjszaka egy db-ot, de 35 cm alatti kis törpe volt, ott meg ugye az a minimum. Ill egy méreteset fogtam ott úgy, hogy szörfdeszkáról evezőlapáttal leütöttem, ott úszkált a víz tetején.
De az nem számít pecás fogásnak. Szóval a tegnapi komoly 2 kg-os potykával megdöntöttem a tavalyi összmennyiségemet. Remélem a rablós mennyiséget is sikerül túlszárnyalni idén itt, abból "sokat" fogtam a Balcsin, legalább 4-5 süllőt, meg ennyi csukát, pár balint.
http://youtu.be/NUR1r4INlG4
fényképeket kérünk.
Tiszta onlájn horgász
legfeljebb elfelejtetted kiegészíteni, hogy közben vedelni a sört és mattosan világmegváltó dolgokról diskurálni
viszont behúzásos pecánál kétóránként felnézni a szerelést igen macerás történet és sok-sok akkumlátort igényel
Ugyanis azt az élményt nem tudják már elvenni tőletek
de aki a tv-ben és újságokban bojliról beszél annak mindnek az a dolga, punk- hogy eladja ezeket a termékeket.
Ő ABBÓL ÉL. tum
A bojliról szóló lózungok 90 %-a parasztvakítás. Valamikor írtam, hogy aszthiszem én a whiskys ízesítésűnél vesztettem el végképp a fonalat
Az olyan mint másnaposságra a gyógyszertárban kapható "kombinált por" MINDENRE JÓ
de ami nem fér el a portám végébe az már majdnem túlzás
Valóban nem ez az évezred kérdése, de kíváncsi lennék hány ilyen
Most balatonnál nem tudom mi a helyzet de régebben mindíg a rabsicokkal bajlódtak
Ahelyett, hogy fordítva kezdték volna a problémát megoldani és a vendéglátó helyeket ellenőrizni rendszeresen