Nékem az vóna a pillanatnyi kérdísem,HOGY miként lehetne a kipufogó torok leszedni azt a valamit amit én trutyinak hívok!a két külső cső lilás úgy ahogy kell!tehát én azt szeretném elérni hogy csili-vili lenne a torok.Vissza lehet e aztatat takarítani valmivel?
Megpróbálok segíteni (alkatrészeknek utánanézek). addig türelem, gyűjtsd a pénzt, mert szükség lesz rá. Később mindenképpen jelentkezem, nem hagylak cserben...
Biztosan relatíve "olcsón" vásároltad, de sajnos ez így sokkal drágább lett (lesz), mintha egy elfogadható állapotút vettél volna. Hát, nem vagy könnyű helyzetben, én azért biztosan megkeresném az adásvételivel a régi tulajt, és megkérdezném, hogy mi erről a véleménye! (az is lehet, hogy egy vaslapáttal keresném fel...
) Szerintem próbáld meg a visszavételt, ha nem megy akkor sajnos hosszadalmas és költséges javítás van kilátásban...
Olyan kérdésem lenne, amit belinkeltem peugeot sw 50 robogót, hogy az abban lévő motort mibe szerelték meg, mivel egyezik meg mert hengert kellene hozzá keresnem csak nem tudom hogy találnék hamarabb. Ha valakinek van információja róla kérem segítsen, holnap esetleg töltök fel képet a hengerről, motorjáról.
http://www.kepesmotor.hu/peuge...