Ha egyik percről a másikra szaródott el, akkor nem valószínű hogy fuvoka gond lenne.. Inkább azt a levegőszűkítős szarságot dobd bele vissza és próbáld meg. Ha 8000 fölé nem bírod forgatni, akkor vagy keveset szállít a fő fuvóka , vagy túl sok a levegő..
Ma regisztráltam erre az oldalra eddig is sok hasznos infót találtam de nem olvastam még végig mindent - ez nem is fog menni egyhamar - ezért lehet hogy volt már róla szó, ez esetben elnézést kérek.
A problémám a következő
Tavaly vettem egy VX800-as Suzukit. Nincs is vele komoly gondom de az első fékjét kicsit gyengének találom. A féket átnéztem, nem csöpög, nem ereszt, nem levegős. Féknyerget leszereltem letakarítottam, betétek vastagsága megfelelő. Mindezek ellenére kevésnek tartom a fék képességeit. A fékcsövet ki fogom cserélni fémhálósra de attól csak a nyomáspontja lesz határozottabb a teljesítménye marad.
Arra gondoltam az úszónyerges féktuskót ki kellene cserélni 4 vagy 6 dugattyúsra.
Itt jön a problémám, milyen típust vegyek, megfelel valamelyik járgányé. Ahogy elnéztem a féknyergek felfogatását nincs túl sok típus de katalógust nem találok a neten.
Mit javasoltok? Elég lesz-e 4 dugattyús vagy keresek 6 hengerest:)
A válaszokat előre is köszönöm
dext