a menesztő tárcsa fém és ahol csatlakozik a pumpára ott egy négyszögletes lyuk van az megy rá a tengőre ami sem elkopva sem eltöve nincs tehát nem is tud átfordulni rajta ennyi.............
Írja valaki, ghogy egy menesztőtárcsa hajtja a járókereket , pár műanyag szemölccsel!
Az is elkophatott!
semmi baj taschner örülök hogy mondod hisz jó pap is holtig tanul.Mindig tanulok egy kicsit hisz a tudással egyenes arányban nő a nemtudás illetve annak tudata hogy mennyi mindent nem tudunk
Megforgatom a viccpumpát de szépen sereg körbe-körbe.Tehát nekiestem és elkezdtem szétszedni már csak a sztender van aztán blokk ki.Kénytelen vok szétszedni már én is kiváncsi vagyok a kinjára a pumpának.
Most már én is kiváncsi vagyok.Csak attól parázok hogy szétszedem és minden jó akkor merre induljak tovább?
Ha szétszedem és pl le van darálva a lapátkerék semmi gáz mert legalább meg van a hiba oka hogy miért nem keringet de ha nem akkor...............?
Leht még a lehúzóm sem fog hozzáférni a lendkerékhez mert be van ágyazva és a blokk széle körülöleli.Enyhe kocogtatással nem dobja le magáról a főtengely?Elvégre kúpos vagy ékes.