na már ha ilyen mélyen bele másztunk ebbe ... lelővetem acr 125-250 service manualt és gyujtás ..stb
1 alap helyzet 5 fok
1800 alapjárat 11 fok
8000 fordulat 17.6b fok --- 9200 fordulat 16 .4 fok
13200 fordulat 19.4 fok
14200 fordulat 21 fok
a manual azt írja ,hogy 8400 fordulat után a a tökéletes égés miatt a benzin levegő kevekéke elszegényedik így nagyobb elögyújtással a fordulat nem növelhető , de a power 2 es szelepe ezen a fordulaton nyit , ami eldusitja a levegő/ benzin keveréket a cdi vezérlő a elögyujtás tovább nőveli .. a helytelenül be állitot power 9500-10500 fordulat tartományban kopogásos jelenség léphet fel ha az elögyújtás nagy . Ha kicsi az előgyújtás abenzinlevegő keveréke apower nyitása után el dusul a motor nem képes tovább forogni A képeket mindjárt nyomom fel
Ez az én olvasatomba azt jelenti ,hogy vagy rosszul nyit a kettes kicsapo vagy a dci nem amegfelelő elögyujtást intézi ..
hát akkor cdi csere ha nem változik semmi akor meg power beállitás
Van még valami amit elnézhettél!
A gyújtás SZÖGE! A 360° kördiagramon az átlagos gyújtás helye
338 °-nál van! Ha így nézem a "csökkentést" hogy vissza viszem 330°-ra pl akkor még igaz is lehet!
De nem úgy, amit te írtál!
"az előgyújtás szögét csökkenteni kell nagyobb fordulatnál "
Te , gondold át még egyszer mert ekkora marhaságot régen láttam!
Ha növekszik a forgás sebessége, akkor a gyulladás időszükséglete miatt egyre később következik be a robbanás! Ezért kell NÖVELNI A FORDULAT növekedéssel AZ ELŐGYÚJTÁST! Ezért nem győztem állítgatni anno a P21-en a gyújtást! Nehogy a kipufogókönyök megkékűljön. Olvass utána B+ , és ne hirdesd itt a marhaságodat!
Akkor a most mi lehet a gond motoromnál mert elég nagy vita keveredett? felül terhelés alatt nem pörög ki normálisan.cr250 2003 - karbi tiszta,power dolgozik,membrán jó,gyertya jó,És most lett új dugó és henger felrakva.Van aki a szimeringet mondja,hogy az lehet a bibi. Valaki tud választ adni? Köszi
olvasd el mégegyszer mert nem tasinak van igaza .... az előgyújtás szögét csökkenteni kell nagyobb fordulatnál és ez régen is így volt mert pl a trabi röpsúlyos gyújtását is úgy kellett beállítani itt arról beszélnek hogy egy meghatározott ideig tartó impulzust kap a gyújtótrafó kisfordulaton és nagy fordulaton is ezáltal a szikraintenzitás nem lesz kissebb nagy fordulaton de akit érdekel jobban van leírás és működő kapcsolás (kipróbáltam) A rádiótechnika évkönyben 93-as kiadás
Ezt a részt olvastad? Vagy csak átfutottad a cikket?
"A hagyományostól eltérően nem csak monoton növekvő, hanem tetszőleges függvény alakítható ki, azaz magasabb fordulaton vissza lehet venni az előgyújtásból. Ezáltal alacsony fordulaton nagyobb nyomatékot lehet elérni, magas fordulaton pedig elkerülhető a kopogásos égés."
Ezek után nézd meg emzoli grafikonját, ami Tasi szerint egy rossz CDI
Hello!
Ne is foglalkozz ilyen "SZERELŐ MESTERREL" mint ez!Neki 200le-ős ősi deszkája van ami úgy jött ki hogy a fékpadon még a hátsó féket is nyomta mérés közben
Viszont aki tényleg nem ért a motorokhoz jól el viszi a rossz irányba!
Milyen szar duma ... szerinted a gyújtás máskép müködik egy 4 /t-ben mint egy 2/t ben ?...., és ki rak helyre kit ?
Vag ya 2/t ben nem is benzin levegő roban
A 2 /t nem annyira érzékeny a gyújtás idő pontjára föleg egy kis szar 50 cmm motor de már egy 1963 trofyban is rőbsúlyos elögyújtás vezérlő volt .
Én tudod mit nem értek ... hogy jöttök itt a dumával .. és ha valaki ,vagy én helyre tesszük a dolgokat akkor ti.. TI nagy tudásuak majd meg mondjátok a frankot .,, és mint foxi a lábtőrlővel .,még hajtjátok is a hülyeséget . Akkor van a probléma amikor valaki olyanak szoltok be aki ért is ehhez a dologhoz ... mint most is !
Én nem nézek le senkit és mindig probálom a tudásomnak a javát adni ,de kezd elegem lenni abból ,hogy mindig jön egy mókus valahonan az éterből mint te is kitöltetlen arrcal és nyomja !
Én segitek TE ..meg a cimbid.. stb Kötekedtek pék ,,meg cukrász szakmával !
Hányszór ki keztek ,hogy nem tudok helyesen Írni és nem kezdtem el magyarázni ,hogy két Z -vel írják a pumpát ... ti meg ezt csináljátok !
Ne hogy már annak legyen igaza aki ért is hozzá !
Én néha marhajókat vinnyogok ezeken a beszúrásaidon
1 alap helyzet 5 fok
1800 alapjárat 11 fok
8000 fordulat 17.6b fok --- 9200 fordulat 16 .4 fok
13200 fordulat 19.4 fok
14200 fordulat 21 fok
a manual azt írja ,hogy 8400 fordulat után a a tökéletes égés miatt a benzin levegő kevekéke elszegényedik így nagyobb elögyújtással a fordulat nem növelhető , de a power 2 es szelepe ezen a fordulaton nyit , ami eldusitja a levegő/ benzin keveréket a cdi vezérlő a elögyujtás tovább nőveli .. a helytelenül be állitot power 9500-10500 fordulat tartományban kopogásos jelenség léphet fel ha az elögyújtás nagy . Ha kicsi az előgyújtás abenzinlevegő keveréke apower nyitása után el dusul a motor nem képes tovább forogni A képeket mindjárt nyomom fel
Ez az én olvasatomba azt jelenti ,hogy vagy rosszul nyit a kettes kicsapo vagy a dci nem amegfelelő elögyujtást intézi ..
hát akkor cdi csere ha nem változik semmi akor meg power beállitás
És ezt irtam oda lejebb is ...
A gyújtás SZÖGE! A 360° kördiagramon az átlagos gyújtás helye
338 °-nál van! Ha így nézem a "csökkentést" hogy vissza viszem 330°-ra pl akkor még igaz is lehet!
De nem úgy, amit te írtál!
Te , gondold át még egyszer mert ekkora marhaságot régen láttam!
Ha növekszik a forgás sebessége, akkor a gyulladás időszükséglete miatt egyre később következik be a robbanás! Ezért kell NÖVELNI A FORDULAT növekedéssel AZ ELŐGYÚJTÁST!
"A hagyományostól eltérően nem csak monoton növekvő, hanem tetszőleges függvény alakítható ki, azaz magasabb fordulaton vissza lehet venni az előgyújtásból. Ezáltal alacsony fordulaton nagyobb nyomatékot lehet elérni, magas fordulaton pedig elkerülhető a kopogásos égés."
Ezek után nézd meg emzoli grafikonját, ami Tasi szerint egy rossz CDI
Én ugyan nem teszek megjegyzést senkire .Valószínű ,hogy tasinak van igaza ,
Ne is foglalkozz ilyen "SZERELŐ MESTERREL" mint ez!Neki 200le-ős ősi deszkája van ami úgy jött ki hogy a fékpadon még a hátsó féket is nyomta mérés közben
Viszont aki tényleg nem ért a motorokhoz jól el viszi a rossz irányba!
1. emzoli22357
2.Chubby
Vag ya 2/t ben nem is benzin levegő roban
A 2 /t nem annyira érzékeny a gyújtás idő pontjára föleg egy kis szar 50 cmm motor de már egy 1963 trofyban is rőbsúlyos elögyújtás vezérlő volt .
Én tudod mit nem értek ... hogy jöttök itt a dumával .. és ha valaki ,vagy én helyre tesszük a dolgokat akkor ti.. TI nagy tudásuak majd meg mondjátok a frankot .,, és mint foxi a lábtőrlővel .,még hajtjátok is a hülyeséget . Akkor van a probléma amikor valaki olyanak szoltok be aki ért is ehhez a dologhoz ... mint most is !
Én nem nézek le senkit és mindig probálom a tudásomnak a javát adni ,de kezd elegem lenni abból ,hogy mindig jön egy mókus valahonan az éterből mint te is kitöltetlen arrcal és nyomja !
Én segitek TE ..meg a cimbid.. stb Kötekedtek pék ,,meg cukrász szakmával !
Hányszór ki keztek ,hogy nem tudok helyesen Írni és nem kezdtem el magyarázni ,hogy két Z -vel írják a pumpát ... ti meg ezt csináljátok !
Ne hogy már annak legyen igaza aki ért is hozzá !
ennyi ....... oszt jó napot !