Aztán vannak akik azt hiszik mindent tudnak!
Pedig ha tudnák, hogy milyen keveset ?! Főleg, hogy az egyre gyorsuló fejlődés évi egy kötetet tesz ki kb. ! De a kis unokám mondta 5 éves korában : "Én nem megyek iskolába, én már mindent tudok!"
Örülök, hogy bevált. A karral nem tudtam mit csinálni. Nem volt másik és nem fért el. (Merthogy bár a Pannóniákon ez a probléma nem jelentkezik, de az idomos sportgépeken nagy gondot jelent a karok helyigénye - ez el is hangzott ma már.) Egyébként most már bevallom, hogy a kar görbe volt, amikor vettem, Te a szerintem egyenes állapotban kaptad. A kettő között az átmenetet úgy csináltam, hogy kézzel meghajlítottam...
Nem túl szilárd anyag.
Csak azért nem kéne mindenkit ilyennek kikiáltani és leminősíteni. Mondom, pláne akkor ha egyébként bukó az általános iskola harmadik osztály. Mert ahhoz képest egy gyakorlati tudással meg nem támogatott mérnöki diploma is rohadt nagy eredmény.
Na szóval ez mind szép és jó. Sőt, még jobb, ha ebben a témában valaki magasan az átlag feletti készségeket szerez és megismer (vagy nem ritkán kitalál!) olyan gyakorlati trükköket, ami másoknak nem jut eszébe. De azért a mérnöki diplomát a hozzá nem értéssel azonosítani kicsit meleg...