), bár én nem tartottam be a kreszt, helyette inkább vártunk rá.
....a lényeg az volt, hogy egy kolléga leírta milyen keveset eszik a gépe erre Ago és más mondta, hogy ha szegény a keverék az baj mert nem hűt eleget a benzin erre jött a mulatozás irányukba, hogy a benzin nem hűt mert az fűt.....oszt utána jött a polémia az égéstérbe jutó üzemanyagok viselkedéséről...
Én erre reagáltam !
aztán az irtad hogy 180 utazó 68 Le Skodával ! nem azt hogy üveg hangon 180 amikor már szét esik ! a skodi
.. aztán azt irtad 2-3 mp 100 ra és 250 egy frézerel ! ...?
Egy 200 Le zzr van fent 2.8 mp allat és egy frézer akkor megy 250 -et ha egy 250 km / ó gyors vonat szálitja , szerintem !
ezzeket te irtad ? vagy nem ?
Ja és nem alapjáratról szólt a vita meg el csepenésről meg ki lukadásról ,,,,,,,,, hanem arról, hogy ha le van tekerve a keverék az nem tesz jót hosszu távon a dugonak a motornak ....................... erre akkart itt mindenki rá vezetni szerintem .............. na és akkor jőtt a turbó Skoda és a mindenféle ködösités ! fére magyarázás !
probáltalak a helyes irányba igazitani , hogy pedig a benzin igenis hűti az a motort .............. és valoszinű hogy nem lesz lukas a dugó és nem cseppen el a gyertya... de jót nem tesz a motornak ----------