.Meg van valahol egy késes biztosítéktartóm,azt beiktatom és ráerősítem a vázra,aztán egy 10 A-s biztosítékot teszek bele.Szerelőt tényleg tudnék találni,de ahhoz jó pár km-t kell utaznom.Nem 10-20 km-t,hanem többet.De majd ha jó idő lesz megint,elviszem szerelőhöz és akkor újra lesz vezetékezve.Addig meg megy így.Vagyis nem megy,mert most téli pihenőn van.
Jó volt bevallom őszintén már hiányzott egy kicsit, hogy foglalkozzak a motorral ne csak hajtsam és tankoljam.
Nekem az utcán áll ezért az utóbbi időben ázott rendesen szegény az esőben és néha nem akart beindulni.
Olyan volt mintha nem érintkezne valami rendesen mert nem forgatott amikor a bal fékkart behúztam és úgy indítottam de legtöbbször így is beindult a sokadik "próbálkozásra".
Az egyik alkalommal sehogy sem akart beindulni nem is fogalkoztam vele kerestem az időt amikor tudok vele foglalkozni kicsit.
Ma szétszedtem, vettem hozzá indító relét, megnéztem az indító gombot, hogy érintkezik-e rendesen, már majdnem feladtam amikor a másik fékkart behúzva beindult a robogó elsőre úgy ahogy szokott amúgy.
Soha nem szoktam a jobb oldali fékkart behúzni indítás közben ezért meg sem néztem, hogy azzal megy-e.
MAjd megnézem, hogy a bal fékkarra reagál-e a féklámpa mert talán azzal lenne összeköttetésben az indítás?