Ja. Hajszálrepin is simán átverni az olajat egy blokk hát mèg a vizet.
Síkoltassad meg aszt okosabb leszel. Nem tuti ez a baj de simán lètezhet hogy ez az oka neki
Szevasz! Ha már itt vagy, ide is bedobom a kérdést:
Ha megsérül a hengerfej vagy a henger tető tömítő felülete, mert mondjuk megkarcolódik rakosgatás vagy takarítás közben, ott elméletileg kialakul egy olyan apró árok, ami akár kisebb mint a tömítésen a fekete bevonat vastagsága, de a semminél mindenképpen több. Kompresszió van, megy a vercajg, minden frankó.
Vajon ilyen pici résen keresztül is fogyhat víz?
Nekem a tartályon a min-max közötti szint úgy 5-600km alatt elfogy. Csöpögni nem látom, más rendellenesség nincs. Töltök bele kicsit, megint elfogy. Az egyetlen amit találtam az, hogy vannak apró karcok a henger tetején / hengerfejen, amik szerelés meg rakosgatás közben keletkeztek (nem figyeltem eléggé). A tömítés alatt kimennének a vízmolekulák libasorban?
Henger=az amibe fel alá rángatózik a dugattyúnak becèzett trapèz alakú vasvilla
Hajtás=vario-szíj-kuplung-harang-hátsótárcsa meg ezek aprója
Most jó lessz ?
A mestered egy senki.
50es gèpnek jó a gyári 12es. Ha nincs szètkopva a henger ès nem vagy 150kiló akkor az f12 simán megy valós 70et ami az óráján 80feletti èrtèk. Henger hajtás karbi vizsgálat kiadja hol a hiba
Ajaj. Yamaha kerekedes. Nem hiszem hogy valaki magánember valaha is beruhazott-e Yamaha celszerszamra. Lendkerék nekünk is univerzális van több méretben ami minden motorhoz jo. Ha ragaszkodsz a Yamaha celszerszamhoz akkor ebay Pl aztán ha senkinek sincs eladó akkor marad a Yamaha dealership.
Üdv!
olyan kéréssel fordulok hozzátok,hogy nincs-e valakinek XV 1100-hoz célszerszáma?Hogyha valakinek lenne legyenszíves hívjon fel az alábbi tel.számon:06 70 352 5376.Köszönettel:Kaczkó
A szerekö szerint kicsi a karbi 12-es azért tud csak ennyit 17-es kellene szerinte sajnos nem nagyon értek hozzá de nem hörög nem ugrál szépen húz 55-ig
Sziasztok a multhéten vettem egy malaguti f12R léghütéses robogot.
Azt szeretném kérdezni hogy ha a fojtások elvileg kivannak szedve akkor miért csak 55-57 km/h a vége vagy hogy lehetne kisseb ráforditással 65Km/h kihozni belöle azt hittem hogy alapba elfog menni enyit fojtás nélkül
tervezek venni 2 szett villáskulcsot(villás-villás+ csillag-villás)
van olyan gyártmány ami egész jól megközelíti a king tony minőségi szintjét de közel sem kerül annyiba?
6-20(esetleg22)-asig elég a szett
(Ismerek egy ilyet, ami biztosan tömít, csak utána soha többé nem lehet levenni. Szilvalekvár.
Síkoltassad meg aszt okosabb leszel. Nem tuti ez a baj de simán lètezhet hogy ez az oka neki
Ha megsérül a hengerfej vagy a henger tető tömítő felülete, mert mondjuk megkarcolódik rakosgatás vagy takarítás közben, ott elméletileg kialakul egy olyan apró árok, ami akár kisebb mint a tömítésen a fekete bevonat vastagsága, de a semminél mindenképpen több. Kompresszió van, megy a vercajg, minden frankó.
Vajon ilyen pici résen keresztül is fogyhat víz?
Nekem a tartályon a min-max közötti szint úgy 5-600km alatt elfogy. Csöpögni nem látom, más rendellenesség nincs. Töltök bele kicsit, megint elfogy.
Hajtás=vario-szíj-kuplung-harang-hátsótárcsa meg ezek aprója
Most jó lessz ?
50es gèpnek jó a gyári 12es. Ha nincs szètkopva a henger ès nem vagy 150kiló akkor az f12 simán megy valós 70et ami az óráján 80feletti èrtèk.
Nem tudod véletlenül, hogy ez melyik mocira való?
az oszes kellene
Erről lenne szó.
olyan kéréssel fordulok hozzátok,hogy nincs-e valakinek XV 1100-hoz célszerszáma?Hogyha valakinek lenne legyenszíves hívjon fel az alábbi tel.számon:06 70 352 5376.Köszönettel:Kaczkó
Egy jó szerelő megoldja.
Azt szeretném kérdezni hogy ha a fojtások elvileg kivannak szedve akkor miért csak 55-57 km/h a vége vagy hogy lehetne kisseb ráforditással 65Km/h kihozni belöle azt hittem hogy alapba elfog menni enyit fojtás nélkül
van olyan gyártmány ami egész jól megközelíti a king tony minőségi szintjét de közel sem kerül annyiba?
6-20(esetleg22)-asig elég a szett
Ránézek, lehet az amazonon is van ilyen.